Trabzonspor, Rahmi Anıl Başaran'ı Transfer Etti

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Kadir Dağlı, 20 yaşındaki Rahmi Anıl Başaran için Trabzonspor ile prensipte anlaştıklarını duyurdu.

22.05.2020-14:14 - (Son Güncelleme: 23.05.2020-17:07) Trabzonspor, Rahmi Anıl Başaran'ı Transfer Etti

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) sebebiyle ligin askıya alınmasıyla transfer harekatına devam ettiren Trabzonspor, gelecek sezon için genç ve yerli futbolculara yönelmişti.

Bordo- mavililer; Galatasaray, Başakşehir ve Göztepe'nin de takip ettiği bilinen Rahmi Anıl Başaran'ı, Balıkesirspor'dan transfer etti.

'BAYRAMDAN SONRA RESMİYET KAZANACAK'

Canlı yayına misafir olan takım başkanı Kadir Dağlı, transfer sorularını cevapladı.

Karadeniz kulübüyle anlaşmaya vardıklarını söyleyen Dağlı, ''Rahmi Anıl Başaran için Galatasaray, Trabzonspor, Başakşehir ve Göztepe ile görüşmemiz oldu. 2 hafta önce Trabzonspor ile sözlü olarak ciddi şekilde görüşmelerimiz oldu. Rahmi Anıl Başaran’ın transferi için Trabzonspor'dan Mehmet Yiğit Alp ile dün İstanbul'da görüştük. Rahmi Anıl Başaran'ın transferi konusunda Trabzonspor ile prensip anlaşmasına vardık. Rahmi Anıl'ın transferi Ramazan Bayramı'ndan sonra resmiyet kazanacak.'' şeklinde konuştu.

Diğer taraftan Başkan Dağlı, Trabzonspor'un kendilerine 20 yaşındaki genç oyuncu için TL bazlı ödeme yapacağını da dile getirdi.

44 KARŞILAŞMAYA ÇIKTI

Balıkesirspor formasıyla şu zamana kadar 44 karşılaşmada yer alan genç oyuncu; kulübünde 9 gol, 1 asistlik performans gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal