Thomas Heurtaux'tan Ankaragücü’ne Doğum Günü Mesajı: Hediye Olarak Maaşımı Verin!

Ankaragücü'nün tecrübeli fransız oyuncusu, "Merhaba Ankaragücü, doğum günümü kutladığınız için teşekkür ederim. Bana bir hediye vermek isterseniz, ödenmemiş 9 aylık maaşımın 1'ini ödeyebilirsiniz. Pazartesi görüşürüz"

04.07.2019-11:40 - (Son Güncelleme: 04.07.2019-11:33)

Fransız futbolcu, "Merhaba Ankaragücü, doğum günümü kutladığınız için teşekkür ederim. Bana bir hediye vermek isterseniz, ödenmemiş 9 aylık maaşımın 1'ini ödeyebilirsiniz." cevabıyla sosyal medyada yankı uyandırdı.

MKE Ankaragücü'nde Fransız oyuncu Thomas Heurtaux'un paylaştığı mesaj sosyal medyayı salladı. 3 Temmuz'da doğaun 31 yaşindaki tecrübeli isim, Twitter hesabından yaptığı açıklamada,

"Merhaba Ankaragücü, doğum günümü kutladığınız için teşekkür ederim. Bana bir hediye vermek isterseniz, ödenmemiş 9 aylık maaşımın 1'ini ödeyebilirsiniz. Pazartesi görüşürüz" dedi.



Fransız futbolcunun paylaşımı sonrası bir destek de geçen sene takıma katılan ve takımdan zorla ayrılan Moestafa El Bakir'den geldi. 

"Çılgınsın! İyi dileklerimle!" şeklinde tweet attı. Heurtaux'nun ilginç paylaşımına cevap veren bir diğer futbolcu da Thibault Moulin oldu. Geçen sezon PAOK'tan kiralık olarak Ankaragücü forması giyen Moulin, "Aynı gemideyiz kardeşim. Bekliyoruz…" dedi.

Son Dakika Spor Habeleri İçin aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal