TFF Başkanlığı İçin Tek Aday Var

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, bugün yapılıyor. Ankara'da gerçekleşen genel kurulda Nihat Özdemir seçime tek aday olarak giriyor.

01.06.2019-14:11 - (Son Güncelleme: 01.06.2019-14:19)

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, bugün Ankara'da yapılıyor. Kurulda, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan, TFF Başkanı Hüsnü Güreli, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri, UEFA temsilcisi ile kulüplerin başkan ve yöneticileri yer aldı.

TFF Genel Kurul'da Yıldırım Demirören ve Hüsnü Güreli dönemi ibra edildi. Aynı zamanda Nihat Özdemir, Genel Kurula tek başkan adayı olarak girecek.  Nihat özdemir açıklamasında şunları söyledi: 'Genel kurulumuzun ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Yıldırım Demirören, 7 yıl boyunca önemli hizmetlerde bulunup görevinden ayrıldı. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Türk Futbolu'nu hak ettiği yere getirmek için çalışacağım. Ankaragücü'nün ardından, Fenerbahçe'de uzun yıllar spor yöneticiliği yaptım.

Türk futbolunu hak ettiği seviyeye yükseltmek, temel hedefim olacaktır. Ben futbolun Nihat Ağabeyi olarak, 4 yıl boyunca Türk futbolunu yönetmeye talibim. Kurullarımızda çalışacak arkadaşlarımızı belirlerken de en fazla önem vereceğimiz konu liyakat konusudur. Layık olan arkadaşlarımızı bu görevlere getirmeye çalışacağız. Sponsorluk gelirlerimizin arttırılması için etkin bir çalışma ortamı yaratacağız. 5 büyük futbol ülkesinin çalışmalarını yakından araştırmak için komite kuracağız. Bu komiteye yönetim kurulumuzdan, MHK'dan, kulüp lisans temsilcilerimizden ve hatta basınımızdan da değerli arkadaşları almayı planlamaktayız.'

ÖZDEMİR'İN LİSTESİ

Servet Yardımcı

Mehmet Baykan

Erdal Bahçıvan

Erhan Kamışlı

Yılmaz Büyükaydın

Ali Düşmez

Mustafa Çağlar

İsmail Erdem

Mustafa Hacı Kerimoğlu

Nuri Akın

Selim Soydan

Hasan Akıncıoğlu

Alkın Kalkavan

Hamit Altıntop

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal