TFF Başkanı Nihat Özdemir: Süper Kupa Katar'da Oynanacak!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Şenol Güneş ile ilgili yapılan eleştirilere tepki verdi. Başkan Özdemir ayrıca önümüzdeki dönemde Süper Kupa finalini Katar'da oynatmayı planladıklarını söyledi.

26.11.2020-15:09 - (Son Güncelleme: 26.11.2020-18:10) TFF Başkanı Nihat Özdemir: Süper Kupa Katar'da Oynanacak!
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Uluslararası Futbol Ekonomi Formu'nda açıklamalarda bulundu. Organizasyonda kürsüye çıkan TFF Başkanı Özdemir, Milli Takım 'dan Şenol Güneş ile ilgili tepkilere, koronavirüsün Türk futboluna etkisinden, yayıncı kuruluş ile ilgili olan anlaşmaya kadar birçok konudan bahsetti. Özdemir, ayrıca önümüzdeki dönemde Süper Kupa'nın Katar'da oynatılmasını planladıklarını söyledi.

İşte Nihat Özdemir'in açıklamaları:

"Federasyon olarak salgını en az maddi kayıpla atlatmayı hedefliyoruz. El birliğiyle Türk futbolunun pandemi sürecinin en iyi şekilde atlatmasını sağlamalıyız. Her şeyi devletten bekleme kolaycılığından vazgeçmeliyiz. Türk futbolu devletine yük olan değil, katkı yapan olmalıdır."

A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'nde küme düşmesini de değerlediren Nihat Özdemir, "Milli Takımımız, Uluslar Ligi'nde bir kaza yaşadı. Liderlik şansımız olmasına rağmen küme düştük. Çok değil, sadece 1 yıl önce Avrupa Şampiyonası'na taşıyan Şenol Hocamıza yapılan eleştirileri üzüntüyle takip ettim." ifadelerini kullandı.

"Salgın sürecinde asla taviz vermememiz gereken konu ise uluslararası rekabetten geri kalmamak olmalıdır. Bu nedenle Milli Takım ve kulüplerimize önemli sorumluluk düşmektedir. Hocamızın aldığı parayla ilgili haberler tamamen yanlıştır. Kendisine yapılan ödeme Türk Lirası cinsindendir. Şenol Hocamız, gerek mesleki bilgi ve becerisiyle kalitesini her zaman kanıtlamış bir spor insanıdır. İşini gerçekten haysiyetiyle yapan insanlara zarar verilmesine asla izin vermeyeceğiz. Şenol Güneş Hocamız ve yakaladığımız jenerasyonla Euro 2000 finallerine damga vuracağımıza inanıyorum. Hocamız Şenol Güneş'e yapılan ahlak ve etik dışı eleştirileri şiddetle kınıyoruz."

İstanbul sezon sonunda Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yapacak. İnşallah koronavirüs aşısının bulunmasıyla da hayat normale dönecek, biz de Olimpiyat Stadı'nda bir şölen yaşayacağız.

Önümüzdeki dönemde Süper Kupa maçını Katar'da oynatmayı planlıyoruz.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal