Tamer Tuna'dan Podolski Açıklaması!

Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, Podolski ve Sinan Gümüş'ün transferleri hakkında açıklamalarda bulundu.

18.01.2020-17:01 - (Son Güncelleme: 18.01.2020-16:53) Tamer Tuna'dan Podolski Açıklaması!

Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, Podolski ve Sinan Gümüş'ün transferleri hakkında açıklamalarda bulundu. Tuna, aynı zamanda Göztepe karşısında mutlak 3 puanı almak istediklerini söyledi.

Tamer Tuna’ın açıklamaları ise şu şekilde;

Kamp döneminde ve hazırlık maçlarında futbolcuların neler yapabileceğini gördüm. Düşme hattındayız ve oradan çıkmak zorundayız. Geçen yıl görev yaptığım Göztepe ile oynayacağımız maç çok önemli. Takımı, oyuncuları tanımam avantaj gibi görünebilir. Kupa maçı kadroların netleşmesi, oyuncularımızın kendi performanslarını tekrar değerlendirmesi adına avantaj oldu. Pazar günü Göztepe maçını kazanmak istiyoruz. Bu kesin. Kazanacak potansiyeli olan bir takımımız var. Futbolcular artık kendilerinin farkında. Geçmiş dönem ki kötü enerjileri kayboldu. Hepsi mutlu. Birlikte sevinç yaşamayı unutmuşlar. Onu kupa maçında yaşadık. Umarım pazar günü de bunu yaşatırız.

Çünkü bu bütünleşme işidir. Biz duygusunu verme işidir. Bizim Antalyaspor olarak taraftarımızın o pozitif enerjisi, oyuncularımıza olan güveni, oyuncularımızın birbirine olan güveni her şeyin üzerinde. Sezon sonuna kadar bu güveni sürdürebilirsek kazanırız, kazanamayız hiç önemli değil ama sonunda son Galatasaray maçı ile lige devam eden bir Antalyaspor olacak.

Bu hafta, gelecek hafta 3-4 oyuncu daha aramıza katılabilir, katılacaktır da bundan eminiz. Önemli olan şu an takımımızın kendi performansı ya da takımdaşlık oluşu.

Podolski, olur mu olmaz mı? Görüşmeler devam ediyor. Sinan Gümüş gündeme gelen isimler arasında. İtalya'dan ve Güney Amerika'dan bir oyuncu var. Hala görüşmeler devam ediyor. Ama henüz net değil. Dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal