Süper Lig’de İlk Yarının En Centilmeni Trabzonspor, En Hırçını Rizespor!

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonu ilk yarısı tamamlanırken, 4 takım oynadığı karşılaşmalarda kırmızı kart görmedi.

25.12.2018-12:22 - (Son Güncelleme: 25.12.2018-12:17) Süper Lig’de İlk Yarının En Centilmeni Trabzonspor, En Hırçını Rizespor!

Süper Lig’in 17 haftalık ilk yarısında hakemler, 674 kez sarı, 43 kez de kırmızı kartına başvurdu. Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, Kasımpaşa, Medipol Başakşehir ve Bursaspor, oynadığı tüm karşılaşmaları 11 kişiyle bitirmeyi başardı.

Bu dört ekip arasında oyuncuları daha az sarı kart gören Trabzonspor, ilk yarının en centilmen takımı oldu.

Çıktığı son 5 karşılaşmada 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek devre arasına 2. basamakta giren bordo mavililer, sezonun ilk devresini 32 sarı kartla tamamladı.

Karadeniz temsilcisini centilmenlikte, 33 sarı kart gören Kasımpaşa takip etti. İlk yarıyı lider kapatan Medipol Başakşehir 39, Bursaspor da 41 sarı kartla ikinci yarıya girecek.

En Hırçın Takım Çaykur Rizespor

Süper Lig'de ilk devrenin en hırçın takımı ise Çaykur Rizespor oldu. İlk yarıyı 12 puanla son sırada tamamlayan Karadeniz ekibinde 6 oyuncu, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Yeşil mavili takımda Koray Altınay, Matic Fink, Samudio, Abdullah Durak, Orhan Ovacıklı ve Marwane Saadane kırmızı kart gören isimler oldu.

Çaykur Rizespor’u bu alanda Aytemiz Alanyaspor takip etti. Akdeniz temsilcisi de 5 kırmızı kartla hırçın bir görüntü ortaya koydu. Alanyaspor’da Isaac Sackey (2), Papiss Cisse, Merih Demiral ve Welinton, gördüğü kırmızı kartlarla takımlarını yalnız bıraktı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal