Mehmet Demirkol’dan Olay Fenerbahçe Yorumu!

Spor Toto Süper Lig'in yayıncı kuruluşu beIN SPORTS'un yorumcularından Mehmet Demirkol, Antalyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından çarpıcı tespitlerde bulundu.

25.12.2018-12:08 - (Son Güncelleme: 25.12.2018-12:18) Mehmet Demirkol’dan Olay Fenerbahçe Yorumu!

Süper Lig’in 17. haftasında Fenerbahçe’nin Antalyaspor deplasmanından 0-0’lık beraberlikle ayrıldığı karşılaşmayı değerlendiren Mehmet Demirkol, "Bunu abartmadan söylüyorum, sanırım ligde en kötü futbolu oynayan takım Fenerbahçe." ifadesini kullandı.

İşte Demirkol’un Antalyaspor-Fenerbahçe maçı değerlendirmesi:

“Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında çok kötü bir oyun oynadı. Fenerbahçe ilk şutunu 71. dakikada attı. Mehmet Ekici'nin yalnızca bir şutu ve bir frikiği var. Bülent Korkmaz idaresinde Antalyaspor iyi işler yapıyor. Bugün de pek çok eksiği vardı. Chico'nun sakatlanmasının ardından Antalyaspor geriye çekildi. Bu da gayet doğal.

Fenerbahçe’den Kimse Transfer Edilmez

Demirkol, Fenerbahçe’nin kadrosunda yer alan oyuncuları bu formuyla kimsenin transfer etmek istemeyeceğini belirtirken, “Bu Fenerbahçe, ilk 11'indeki futbolcuları bırakıyor derse kimi transfer edersiniz? Kimse almaz! Ersun Yanal, Fenerbahçe'nin şu andaki halini kabul etmez ancak takım bu durumu kabullenmiş.” şeklinde konuştu.

Sarı lacivertlilerin bir an önce toparlanması gerektiğini kaydeden başarılı yorumcu, “Fenerbahçe'nin bu kadroyu ayağa kaldırması gerek. Tümer Metin, problemi kadroya bağlıyor, o zaman Fenerbahçe küme düşer. Volkan'ı bir kenara ayırıyorum. Aatif ve Dirar'ın vites yükseltmesi en az iki ayı bulur. Aatif ve Dirar'a da sürekli umut bağlıyorlar. İki yıl önceki Caner ve Gökhan şu takımın çehresini değiştirir. İki oyuncunun şu andaki hali de değiştirir.” yorumunu yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal