Spartak Moskova Diagne'ye Servet Önerdi! İşte O Teklif!

Sarı kırmızılılar Radamel Falcao transferine odaklanırken bir yandan da Diagne'yi elden çıkarma planları yapıyordu. İşte Rusların yaptığı o şaşırtıcı teklif..

29.08.2019-09:36 - (Son Güncelleme: 29.08.2019-09:33) Spartak Moskova Diagne'ye Servet Önerdi! İşte O Teklif!

Galatasaray'da Diagne krizi devam ediyor.. Önümüzdeki sezon kadrosunda düşünülmeyen Diagne için kulüp arayışları devam ediyor.. En son Arabistan kulübü Al Rayyan ile her konuda anlaşan Diagne bu kulübe imza atmak üzereydi.. Fakat  Al Rayyan'ın Galatasaray'a 9 milyon Euro teklif etmesi transferi çıkmaza sokmuştu..

Daha önce Senegalli forvet için 15 milyon Euro isteyen yönetim, menacerlere haber gönderip, “12 milyon Euro’ya satarız” denildi. Ancak sıkıntılı durumdaki yönetimin, 10 milyon Euro’yu bile kabul edeceği kulislerde konuşuluyor.

Ayrılmamı istiyorlarsa..

Galatasaray'dan yılda 2 milyon 350 bin euro alan Diagne, “Eğer ayrılmamı istiyorlarsa daha iyi şartlar sunmaları gerekir” diyerek ayrılık için ücret barajını belirledi.

Rusya'dan 9 milyon euro

Spartak Moskova, Diagne için 9 milyon Euro’luk teklifte bulundu. G.Saray’da yıllık 2.4 milyon Euro kazanan Diagne, Rus ekibine “Ayrılacaksam daha iyi kontrat gerek” dedi ve yıllık 3.5 milyon Euro garanti para istedi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal