Falcao Galatasaray'da! Fransız Basını Duyurdu!

Fransız L'Equip Gazetesi Falcao transferi konusunda Monaco yönetiminin tavır değiştirdiğini ve golcü yıldızın Galatasaray'a transferinin artık daha yakın olduğunu belirtti..

29.08.2019-09:32 - (Son Güncelleme: 29.08.2019-10:14) Falcao Galatasaray'da! Fransız Basını Duyurdu!

TRANSFERDE ENGEL KALMADI

İkinci başkan Oleg Petrov, Falcao'nun teknik dierktör Jardim'e ısrarla takımdan ayrılma isteğini tekrar iletmesinden sonra yıldız golcünün Galatasaray'a transfer olma kosunuda engelleri kaldırma kararı aldı.

"FALCAO'NUN GALATASARAY'A GİDİŞİ ÇOK YAKIN"

Bu gelişmelerin ardından Radamel Falcao'nun Monaco'dan Galatasaray'a transferinin önü açılmış oldu. Lequipe son cümle olarak "Falcao'nun Galatasaray'a gidişi çok yakın" dedi.

"Bırakın gideyim"

Radamel Falcao: "Galatasaray'dan iyi bir teklif aldım. Beni düşünmeyen sizsiniz. Vereceğim karara da saygı duymanız ve zorluk çıkarmamanız gerekir. İzin verin Galatasaray'a gideyim." ifadelerini kullandığı iddia edilmişti.

Sözleşme detayları

Falcao, yıllık 7 milyon Euro alacak. Uçak biletleri + ev kirası + otomobilleri gibi ekstralarla 3 yıllık maliyeti 22 milyon Euro.

Falcao'nun menajeri Jorge Mendes, 3 milyon Euro alacak.

Monaco da 5 milyon Euro istiyordu, pazarlık payı var. 3 milyon Euro'ya bu iş bitebilir. Yani Falcao, 28-30 milyon Euro maliyetle gelecek.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal