Son Dakika Mustafa Cengiz'den Arda Turan Açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ve ikinci başkan Abdurrahim Albayrak basına açıklamalar yaptı.

24.01.2020-17:08 - (Son Güncelleme: 24.01.2020-17:16) Son Dakika Mustafa Cengiz'den Arda Turan Açıklaması!
"Bu Toplantıyı Yapma Sebebimiz..."

Mustafa Cengiz ilk olarak, "Bu toplantının bir tek amacı var, 28 Ağustos Aralık Antalyaspor maçından bugüne en az her maç sonrası bir eski ve bize hizmet etmiş Galatasaraylı kardeşimiz, eski bir futbolcumuz hakkında oluşan polemikler, camiada bir ayrışma, yanlış bilgilenme, yanlış bilgilendirme olgusunu gördüğümüz için bu toplantıyı yapma kararı aldık. Camianın kenetlenmesi ve sonsuza dek sürecek şampiyonluk yürüyüşleri için yapmayı düşündük." dedi.

Arda Turan İçin Açıklama

Arda Turan transferi için konuşan Cengiz, "Sayın teknik direktörümüzün açıklamalarından sonra sadece bir kez konuştum "Bu futbolcu gündemimizde yok ev bize intikal eden resmi bir istek yok" dedim. Bizde transfer iki yıldır şöyle yapılır, transfer bu kardeşimiz gibi bilinen bir isim ise sportif direktör inceler, teknik direktör ve ekibi de inceler ve sonra da onların üzerindeki Abdurrahim Bey'e gelir. Abdurrahim Bey de bu transfer FFP sınırları içerisinde onaylar ve iş finalde bana gelir. Bizde transfer böyle." sözlerini söyledi.

"Arda'nın Yolu Açık Olsun"

Arda Turan transferinin gündemlerinde olmadığını aktaran Galatasaray Başkanı, "30'a yakın transferi böyle yaptık. Şükürler olsun ki finansal limitleri aşmamışız. Biz, teknik kadronun istediği hiçbir şeye 'Hayır' demedik, Arda Turan'a gelene kadar... Biz camianın aynasıyız, yansımasıyız. "Camia ve taraftar ne diyor?" buna bakarız. Bu kardeşimizle ilgili bize gelen bir şey yok. Sayın teknik direktörümüze hem sözlü hem de telefonda ilettik, gündemimizde olmadığını söyledik. Camiama tekrar söylüyorum, bu kardeşimiz şu anki transfer planlamamızda yok. Bunu söylemekten bıktım. Sürekli temcit pilavı gibi her hafta önümüze gelmesinden bıktık. Bu konu kapansın. Arda Turan zamanında Galatasaray'da oynamış, para kazandırmış, yolu açık olsun. Arda Turan ile özel bir husumetimiz yok. O da bir aile babası. Hayatında hayırlı yıllar diliyorum" dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal