Serkan Asan: 'Sabırsızlıkla Bekliyorum'

Trabzonspor'un genç futbolcusu Serkan Asan, coronavirüs sebebiyle lige verilen arada karantina günlerinden bahsetti. Futbola çok özlem duyduğunu söyleyen 20 yaşındaki yıldız, en kısa sürede bu zorlu zamanların atlatılması dileğinde bulundu.

09.04.2020-14:22 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-14:12) Serkan Asan: 'Sabırsızlıkla Bekliyorum'
Trabzonspor'un ilerde yıldızlaşacak futbolcuları arasında görülen Serkan Asan, Trabzonspor'un sosyal medya hesaplarından gelen paylaşımda, coronavirüsü önlemleri çerçevesinde evde kaldığı günleri anlattı.

Doğayla iç içe olduklarını söyleyen Serkan Asan, "Havalar güzel olduğunda kapının önünde oturmak ve güneşlenmek çok güzel oluyor. Etrafı görme şansımız oluyor. Normalde antrenmanlar olduğu zaman gece 11.00'de uyuyorum. Evde karantinada olduktan sonra bu 00:00 veya 01.00 gibi uyumaya başladım. Ailemle de vakit geçiriyorum ve erken uyuyamıyoruz. Sabah kalktığımda ailemle kahvaltı yapıyorum" sözlerini söyledi..

Kondisyonerleri Gökhan hocanın verdiği programları uyguladıklarını dile getiren genç oyuncu, "Kulübümüzün gönderdiği aletlerle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Günde iki antrenman yapıyoruz. Sabah koşu, akşam ağırlık antrenmanı oluyor. Sabah kalktıktan sonra saat 13.00 gibi antrenmanımı yapıyorum. Yemeğimi yedikten sonra 1-2 saat odamda yatıyorum. Hava güzelse, sonra kapının önüne çıkıp annem ve babamla beraber oturuyorum. Akşam saat 7-8 gibi de kuvvet antrenmanımı yapıyorum. Evde bireysel antrenmanımıza devam ediyoruz ama takımla çalışmak çok ayrı, çok güzeldi" ifadelerini kullandı.

Serkan Asan, 15-20 gündür ekipten ayrı olduğunu vurgulayarak, "Takımla beraber olmayı sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah ülkemiz ve dünya bu zor günleri atlatır. En yakın zamanda sevdiğimiz futbolumuza kavuşuruz. Bu süreçte herkesin evinde kendine, ailesine vakit ayırmasını diliyorum. Herkesin bunun bilincinde olması gerekiyor. Sağlık gidince geri gelmiyor. Eski mutlu, huzurlu, herkesin dışarıda dolaşabildiği günleri bekliyoruz. İnşallah bu günlere geliriz" diye konuştu..
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal