Sergen Yalçın'dan Falcao'yu Durdurma Planı

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Radamel Falcao'ya özel önlem için harekete geçti.

14.03.2020-13:45 - (Son Güncelleme: 14.03.2020-13:42) Sergen Yalçın'dan Falcao'yu Durdurma Planı

Derbide hücuma yönelik bir oyunla çıkacak olan siyah-beyazlı ekip, rakibinin iki futbolcusunu gözüne kestirdi. Teknik direktör Sergen Yalçın, Burak Yılmaz'dan Marcao'ya yakın durmasını söyledi. Marcao'nun hata yapabilecek potansiyelde olduğunu düşünen teknik ekip, Burak'ın savunma arkası koşularını bu bölümde daha rahat yapabileceğini düşünüyor. Teknik direktör Sergen Yalçın ve ekibi, savunmada kilit görevi Mohamed Elneny'ye verdi. Mısırlı futbolcudan rakip atağa çıktığı zaman takımın üçüncü stoperi gibi Vida ve Ruiz'in arasına katılmasını belirten genç teknik adam, Falcao'yu, Elneny ile markaja alacak.

YÖNETİM DERBİDE TAM KADRO

15 günlük hak mahrumiyeti cezası olduğu için Beşiktaş'ın Alanyaspor ve Ankaragücü karşılaşmalarında protokolde bulunamayan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin cezası bitti. Çebi Galatasaray derbisine gitmek istediğini ve yönetim kurulu üyeleriyle beraber tam kadro Türk Telekom Stadı'nda olacağı belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal