Milli Boksörler İngiltere'den Olimpiyat Vizesini Kapmak İstiyor

Erkek Milli Boks Takımı, 14-24 Mart tarihlerinde Londra'da gerçekleşecek 2020 Tokyo Olimpiyatları Avrupa Kota Müsabakaları'ndan olimpiyat vizeleriyle dönmeyi amaçlıyor.

14.03.2020-13:18 - (Son Güncelleme: 14.03.2020-13:16) Milli Boksörler İngiltere'den Olimpiyat Vizesini Kapmak İstiyor

Türkiye Boks Federasyonunun Kastamonu'daki Kadıdağı Kamp Merkezi'nde antrenmanlarını tamamlayan Boks Milli Takımı, organizasyonun gerçekleşeceği İngiltere'ye doğru yola çıktı.

Milli sporcuların erkeklerde 8 sıklette madalya mücadelesi vereceği organizasyonda Batuhan Çiftçi (52 kilo), Hakan Doğan (57 kilo), Tuğrulhan Erdemir (63 kilo), Necat Ekinci (69 kilo), Serhat Güler (75 kilo), Bayram Malkan (81 kilo), Mücahit İlyas (91 kilo), Eren Uzun (+91 kilo) ringe çıkacak.

Erkek Milli Boks Takımı'nın Başantrenörü Reymundo Zamora Nunez, son iki yıldır yüksek tempoyla olimpiyatlara hazırlandıklarını açıkladı.

Sporcuların performansından memnun olduğunu belirten Nunez, "Tüm ülkeler oraya madalya almak için gelecek. Bunun için mücadele edecek. Londra'daki kalifikasyonda en iyisini yapmayı hedefliyoruz." dedi.

Karşılarında tecrübeli boksörlerin olacağını vurgulayan Nunez, "Zor geçeceğini hepimiz biliyoruz ama bizim hazırlıklarımız da bu durumda çok iyi. Beklentimiz 3-4 kalifikasyon almak. Daha sonra dünya kalifikasyonuna bakacağız." şeklinde ifade etti.

Milli boksör Hakan Doğan ise Londra'daki elemeler için çok çalıştıklarını ifade etti.

Takım olarak moral ve motivasyonlarının yüksek olduğunu vurgulayan Hakan, "Türk bayrağının ne kadar şerefli, şanlı bir bayrak olduğunu göstereceğiz. Türk olmak çok farklı bir şey. Bir Türk dünyaya bedeldir. Biz bunu göstereceğiz. İnşallah takım halinde vizeleri alıp geleceğiz." dedi.

Milli boksör Bayram Malkan da kendi kilosunda seri başı olduğunu söyleyerek, "Güzel bir kamp geçirdik. Elimizden gelenin en iyisini yaparak ülkemizi olimpiyatlarda temsil etmek için vizeyi alacağız." dedi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal