Sergen Yalçın: 'Galibiyet Almak Kampanya için de Önemli'

Bugün akşam saatlerinde sahasında Antalyaspor’u misafir edecek Beşiktaş’ta teknik adam Sergen Yalçın futbolculara maç öncesi son konuşmasını yaptı.

13.06.2020-14:56 - (Son Güncelleme: 13.06.2020-14:53) Sergen Yalçın: 'Galibiyet Almak Kampanya için de Önemli'

Uzun bir zamandan sonra bugün maç yapacak olan Beşiktaş'ta teknik patron Sergen Yalçın öğrencilerine son konuşmasını yaptı. Akşam yemeği bittikten sonra futbolcularını bir araya getiren 47 yaşındaki hocanın, "Tüm Beşiktaşlıların kenetlendiği bir dönemdeyiz. Yardım kampanyası başlatıldı. Bize düşen sahada gerekeni yapmak ama bu durum maçı daha önemli bir hale getirdi. Alacağımız bir galibiyet sadece 3 puan değil, kampanyaya katılım için de önemli. Taraftar bu kulübün hep yanındadır ama güzel bir galibiyetle takımına daha çok sahip çıkar" şeklinde konuştuğu öğrenildi.

Sergen Yalçın'ın bu kısa toplantı bitiminde kaptanlar Atiba Hutchinson ve Burak'la özel bir konuşma yaptığı ifade edildi.

Diğer taraftan başkan Ahmet Nur Çebi'nin bugün müsabaka öncesi tesislere giderek futbolculara başarılar dileyip mutlak 3 puan isteyeceği yapılan haberler arasında bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal