Schalke Teknik Direktörü Tedesco: Takımım İyi ve Cesur Futbol Oynadı

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Galatasaray ile deplasmanda 0-0 berabere biten maçın ardından konuşan Schalke 04 Teknik Direktörü Domenico Tedesco, iyi bir performans sergilediklerini belirtti.

25.10.2018-10:00 - (Son Güncelleme: 25.10.2018-09:58) Schalke Teknik Direktörü Tedesco: Takımım İyi ve Cesur Futbol Oynadı

Schalke’nin İtalyan teknik adamı Domenico Tedesco, 0-0 sona eren Galatasaray karşılaşmasını değerlendirdi.

Genç teknik adam, karşılaşmanın ilk dakikalarında futbolcularının atmosferden etkilendiğini belirterek, "Atmosferden dolayı ilk 5-10 dakika bocaladık. Ardından takımımın iyi ve cesur futbol oynadığı düşüncesindeyim. Takımım bu konuda övgüyü sonuna dek hak ediyor. Çok iyi şanslar yakaladık fakat maalesef bunları değerlendiremedik. Bugün galip gelen taraf olsaydık, haksız bir 3 puan sayılmazdı. İyi bir performans sergilememize karşın galibiyet adına yeterli olmadı." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın iyi oyuncuları olduğunu belirten Domenico Tedesco, "Galatasaray'ın pek çok olağanüstü oyuncuları var. Bu futbolculardan birkaçının bizde olmasını isterdim. Özellikle hücum ve kanatta oynayan oyuncuları çok hızlı. Rodrigues ve Eren Derdiyok gibi." şeklinde konuştu.

33 yaşındaki teknik direktör, gruptaki 4 takımın da bir üst tura çıkma şansı olduğunu sözlerine ekledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal