Abdurrahim Albayrak: Eksiklere Rağmen 1 Puan Aldık Demek ki İyi İşler Yapıyoruz

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 3. Maçında sahasında Schalke ile 0-0 berabere kalan Galatasaray’da 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

25.10.2018-09:51 - (Son Güncelleme: 25.10.2018-09:49) Abdurrahim Albayrak: Eksiklere Rağmen 1 Puan Aldık Demek ki İyi İşler Yapıyoruz

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Schalke 04 ile 0-0 biten mücadelede eksik kadroya karşın 1 puan almalarının önemli olduğunu belirtti.

Albayrak, Türk Telekom Stadı'nda oynanan karşılaşma sonrası basın mensuplarına verdiği röportajda, 3. karşılaşmalar sonunda grupta iddialarının sürdüğünü söyledi.

Alman ekibi karşısında eksiklerine karşın iyi mücadele ettiklerini vurgulayan Albayrak, "Bence çok önemli 1 puan kazandık. Bu kadar eksiğimize karşın 1 puan almamız başarıdır. Yapacak bir şey yok. Schalke’nin 5, bizim de 4 puanımız var. Schalke ile deplasmanda da karşılaşacağız. Gerçekten çok önemli eksiklerimiz vardı. Eksiklerimize karşın 1 puan aldıysak, demek ki iyi işler yapıyoruz." şeklinde konuştu.

Türk Telekom Stadı'nı doldurdukları için taraftarlara teşekkür eden Albayrak, "Müthiş bir taraftarımız vardı. Her zaman olduğu gibi bugün de bizi yalnız bırakmadılar. Maça ilgi ve destek çok büyüktü. Hiçbir boş yer kalmadı." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal