Samassa, Beşiktaş, F.Bahçe Ve Trabzonspor Hakkında Konuştu!

Demir Grup Sivasspor'un başarılı file bekçisi Mamadou Samassa, Sivas'taki yaşamı ve Türk futbolu hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Samassa'nın açıklamaları...

02.01.2020-12:45 - (Son Güncelleme: 02.01.2020-12:36) Samassa, Beşiktaş, F.Bahçe Ve Trabzonspor Hakkında Konuştu!

Süper Lig takımlarından 1. Sivasspor'un file bekçisi Paris'te tatilini yaparken Türk futbolu hakkında konuştu. İşte kaleci Mamadou Samassa'nın tüm konuşması:

 "Fransa'dan ayrılmak ve yurt dışına gitmek istiyordum. Sivasspor'dan gelen teklif sonrası Türkiye'de beş yıl forma giyen Mustapha Yatabare ile konuştum. Fransa 2. Ligi ve Belçika'dan teklifler de aldım. Ancak Yatabare'yi dinledim ve Türkiye'ye gittim."

"Geçen sezonu 12. bitiren Sivasspor'a transfer olmak risk değil miydi?" sorusunu cevaplayan 29 yaşındaki Malili kaleci "Türkiye'yi her zaman sevmişimdir. İki-üç yıldır Türkiye'ye gitmeyi hep düşünüyordum. Çok güzel bir ülke, statlardaki atmosfer oldukça ateşli ve çok güzel bir lig mevcut. Taraftarlar, yöneticiler ve kulüp personeli tarafından çok iyi karşılandım. Sivasspor'a imza atmak başıma gelen en iyi şey diyebilirim. Ayrıca Müslüman bir ülkeyi keşfediyorum."

"Evet, Beşiktaş karşısında ilk maçımı oynadım ama hala o karşılaşmayla ilgili bir şey hatırlamıyorum. Gözlerimi açtığımda hastanedeydim. Tyler Boyd ile çarpışma anımız daha sonra izledim. Ailem, benden uzakta olduğu için büyük korku yaşamış. Bu yüzden sosyal medya üzerinden hızlıca açıklamalar yapıldı. Kafa travması yaşadığım söylendi ama dört gün idman yapmadım. Ayrıca protokol çok hızlıydı.(Gülerek)"

 "Lig beni fazlasıyla şaşırttı. Her takımda uluslararası düzeyde iyi yabancı oyuncular var. Türkler tam bir futbol fanatiği. Sivas'ta ortalama 20 bin taraftara oynuyoruz ve taraftarlarımız oldukça iyi."

"15 milyon nüfuslu İstanbul'a göre 300 bin nüfusu olan Sivas küçük bir yer. Dağlarda bir kasaba gibi diyebiliriz. Sivas, bana Guingamp'ı hatırlatıyor ve burada yaşamak güzel. Stadın yanında bir dairede yaşıyorum, sessiz bir ortam var."

"Teknik direktörümüz Rıza Çalımbay oldukça deneyimli ve bize çok yardımcı oluyor. Ligde lideriz. Ataklarda çok güçlüyüz, ileri hızlı oynayabiliyoruz. Guingamp'ta da birlikte oynadığımız Mustapha Yatabare önemli işler yapıyor." ifadelerini kullanırken, "Süper Lig'de şampiyon olacak mısınız?" sorusunu "Umarım! Zor olacak çünkü Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağız. İnşallah başarırız"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal