Salah Yılın Futbolcusu Ödülüne Aday Gösterildi!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool forması giyen Mısırlı yıldız Mohamed Salah, İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği (PFA) tarafından düzenlenen yılın futbolcusu ödülüne aday gösterildi.

14.04.2018-15:56 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-15:39) Salah Yılın Futbolcusu Ödülüne Aday Gösterildi!

İngiltere Profesyonel Futbolcular Birliği, Yılın Futbolcusu Ödülü'nün adaylarını açıkladı. Açıklanan isimler içerisinde, bu sezon Premier Lig’de 29 kez gol sevinci yaşayan ve hala gol krallığında ilk sırada yer alan Liverpool'un Mısırlı futbolcusu Salah, avantajlı gözüküyor.

İngiltere Premier Lig’de bitime 6 maç kala şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayan ve neredeyse şampiyon olmasına kesin gözüyle bakılan Manchester City'den Kevin De Bruyne, Leroy Sane ve David Silva, Tottenham'ın yıldızı Harry Kane ve Manchester United'ın İspanyol kalecisi David de Gea adaylar arasında gösterildi.

Tottenhamlı Harry Kane ve Manchester City forması giyen Sane yılın genç futbolcusu ödülü adayları arasında da yer aldı. İngiltere Championship takımlarından Fulham’da forma giyen Ryan Sessegnon da bu kategoride aday olarak gösterildi.

Geçtiğimiz sezon yılın futbolcusu ödülünü Chelsea forması giyen N'Golo Kante kazanmıştı.

22 Nisan'da açıklanacak ödüllerin adayları ise şu şekilde:

Yılın futbolcusu: Mohamed Salah (Liverpool), Kevin De Bruyne, Leroy Sane, David Silva (Manchester City), Harry Kane (Tottenham), David de Gea (Manchester United)

Yılın genç futbolcusu: Harry Kane (Tottenham), Leroy Sane, Raheem Sterling, Ederson (Manchester City), Marcus Rashford (Manchester United), Ryan Sessegnon (Fulham)

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal