Salah Yeni Rekorlara Göz Dikti!

Liverpool’un Mısırlı yıldızı Muhammed Salah, sezon sonunda hem "altın ayakkabı"yı kazanmak, hem de gol krallığı rekorlarını kırmak istediğini açıkladı.

19.04.2018-12:38 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-12:26) Salah Yeni Rekorlara Göz Dikti!

Sezon başında İtalya’nın Roma takımından transfer olduğu Liverpool formasıyla muhteşem bir performansa imza atan Mısırlı yıldız Muhammed Salah hedeflerini açıkladı.

İngiliz Sky Sports kanalına röportaj veren 25 yaşındaki yıldız oyuncu, takım arkadaşlarının son oynadıkları karşılaşmalarda kendisinin altın ayakkabıya ulaşması adına gol attırmaya çalıştıklarını belirtirken bu durumun kendisini sezon sonunda ulaşmak istediği hedeflere yaklaştırmasının dışında, takımın da puan kazanmasına yaradığını ifade etti.

Bu sezon transer olduğu Liverpool’da mükemmel bir sezon yaşadığını  ve son dört karşılaşmada da aynı başarısını devam ettirmek istediğini vurgulayan golcü oyuncu, 20 takımlı İngiltere Premier Lig'de Alan Shearer, Cristiano Ronaldo ve Luis Suarez'in 31 golle ulaştıkları krallıklarına yalnızca bir gol mesafede…

Muhammed Salah, bir diğer hedefini de 22 takımın mücadele ettiği ve 42 hafta süren ligde Andrew Cole ve Alan Shearer'ın 34 gollük rekorlarını kırmak olarak belirtti.

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükselen Liverpool'un sezon başında 34 milyon sterlin bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Salah, Jose Mourinho’nun çalıştırdığı Chelsea'de 1,5 sezon forma giymiş ve oynadığı 19 karşılaşmada yalnızca 2 kez gol sevinci yaşamıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal