30. Hafta Heyecanı Başakşehir Kayserispor Maçıyla Başlıyor!

Spor Toto Süper Lig'de 30. haftanın açılış karşılaşmasında Medipol Başakşehir yarın evinde Kayserispor'u konuk ediyor.

19.04.2018-12:15 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-11:52) 30. Hafta Heyecanı Başakşehir Kayserispor Maçıyla Başlıyor!

Bu sezon şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir Spor Toto Süper Lig’de 30. haftanın açılış maçında sahasında Kayserispor’u ağırlıyor. 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 20.00’da başlayacak mücadelenin hakemi ise Hüseyin Göçek olacak.

Spor Toto Süper Lig’de geçen hafta deplasmanda karşılaştığı Galatasaray'a 2-0 mağlup olarak liderliği kaybeden Medipol Başakşehir, 30. haftaya 59 puanla ligin zirvesinde yer alan Galatasaray'ın 1 puan gerisinde girdi. Turuncu lacivertliler, Kayserispor’u mağlup ederek ligde şampiyonluk hedefini güçlü bir şekilde devam ettirmek istiyor.

KAYSERİSPOR’DA HEDEF AVRUPA

Üç maçlık yenilgi serisine geçen hafta Gençlerbirliği'ni mağlup ederek son veren ve 44 puanını bulunan Kayserispor ise İstanbul'dan puanlarla dönerek Avrupa kupalarına gitme hedefini büyütmeyi planlıyor.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Kayseri'de oynanan karşılaşma 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.

BAŞAKŞEHİR’İN TEK EKSİĞİ NAPOLEONI

Ev sahibi Medipol Başakşehir'de, bu karşılaşma öncesinde tek eksik bulunuyor. Turuncu-lacivertli takımda, sakatlığı devam eden İtalyan oyuncu Stefano Napoleoni, Kayserispor müsabakasında forma giyemeyecek.

Turuncu lacivertlilerde, Kayserispor maçı öncesinde 4 oyuncu ceza sınırında bulunuyor. Ev sahibi ekipte Emmanuel Adebayor, Junior Caiçara, Mahmut Tekdemir ve Kerim Frei sarı kart ceza sınırında olan isimler…

Bu dört futbolcu, yarın oynanacak müsabakada kart görmeleri durumunda, 31. haftada oynanacak Osmanlıspor mücadelesinde yer alamayacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal