Roma Kulübünün Tesislerinde Bomba Bulundu!

Seria A takımlarından Roma'nın antrenman tesislerinde İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma 15 adet havan topu bombası bulundu.

29.11.2020-13:07 - (Son Güncelleme: 29.11.2020-15:55) Roma Kulübünün Tesislerinde Bomba Bulundu!
Roma Kulübünün sosyal medya hesabından, İtalyan ordusuna bağlı bomba imha ekiplerinin Trigoria tesislerinde bombaları çıkartırken çekilen bir fotoğraf paylaşarak, "Her gün göremeyeceğiniz türden bir şey. Kulübün antrenman tesisleri Trigoria'da geçmişi İkinci Dünya Savaşı'na dayanan bir grup bombayı güvenli ve başarılı şekilde çıkardılar. İtalyan ordusu ve bomba imha ekibine çok teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

15 HAVAN TOPU BOMBASI

İtalyan basınında konuyla ilgili çıkan haberlerde de Alman yapımı 100 milimetre kalibreli 15 havan topu bombaların, tesislerde çalışma yapan işçiler tarafından dün fark edildiği belirtildi.

1944'TEN BERİ FARK EDİLMEDİ

Bombaların fark edilmesinden sonra tesislerdeki faaliyet sonlandırılırken, İtalyan ordusunun sabah saatlerinde 150 metre çapında alanı güvenli bölge statüsünde boşaltıp, bombaları çıkardığı kaydedildi. Bombaların 1944'te kaçan Alman askerlerince terk edilmiş olabileceği ifade edildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal