Rıza Çalımbay: ''Alanyaspor Maçı Zor Olacak''

Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Sivasspor, bu maçın hazırlıklarına start verdi.

24.09.2019-13:41 - (Son Güncelleme: 24.09.2019-13:39)

Sivasspor Tesisleri’nde, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve yardımcıları yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Koşu ile başlayan antrenman ısınma çalışmaları ile devam etti. Daha sonra 5’e 2 top kapma çalışması yapan Yiğidolar, çift kale maçla idmanı tamamladı.

ZOR MAÇ OLACAK

“Şimdi oynayacağımız bir Alanyaspor maçı var. Şu an çıkışta olan bir takım. Gerçekten geçen sezon da başarılıydılar. Çok zor bir maç oynayacağız, bunun farkındayız. Başakşehir gibi bir deplasman maçı oynayacağız. Hazırız her şeye. Sadece sakat arkadaşlarımız var. Ona bugün de Emre katıldı. En az 2 hafta da Emre oynamayacak. Ama yapacak bir şey yok. 2 tane maçımız var bizim çok önemli. Alanyaspor ve Ankaragücü maçları. Bunları iyi bir şekilde bitirmeyi hedefliyoruz. Bu milli maç arası bizim çok önemli. O arayı da en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Sakat arkadaşlarımız da gelince inşallah daha iyi olacağız” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal