Rıdvan Dilmen: Beşiktaş'ın Önünde Çok Rakibi Var

Süper Lig’in 22. Haftasında M. Başakşehir’in sahasında Beşiktaş’ı 1-0 mağlup etti karşılaşma sonrası,spor yorumcusu Rıdvan Dilmen NTV ekranlarında maçı değerlendirdi.

15.02.2020-09:06 - (Son Güncelleme: 15.02.2020-09:02) Rıdvan Dilmen: Beşiktaş'ın Önünde Çok Rakibi Var

Süper Lig’in 22. Haftasında M. Başakşehir’in sahasında Beşiktaş’ı 1-0 mağlup etti karşılaşma sonrası,spor yorumcusu Rıdvan Dilmen NTV ekranlarında maçı değerlendirdi. 

İŞTE RIDVAN DİLMEN’İN YORUMLARI:

"Benim yıllarımda da, daha önceki yıllarımda da bu tarz teknik adam değişikliklerinde önemli bir eşiği takımlar atlayamıyor. Gerets döneminde Galatasaray'da da bu oldu. Beşiktaş için bir nevi final maçıydı ve önemli bir eşikti. Haftaya kazanabilir, sonra kaybedebilir ama böyle böyle ligi bitirecek Beşiktaş. Kolay değil gerçekten. Önünde çok rakibi var Beşiktaş'ın ve bu sezon çok fazla ilk yarıda puan kaybedildi.”

“Trabzonspor maçını kazansan da, Sivas'ı, Alanya'sı, Başakşehir'i, Galatasaray'ı var. Şampiyonluk yarışında Beşiktaş sonunculuğa düştü. Kazanmış olsaydı, daha fazla puan hesabı yapma şansı vardı. Kulübün ekonomik yapısı da performansı etkiler. Özellikle yabancı oyuncularla oynadığınızda, konsantrasyon düşer. Türkiye'ye niye geliyor? Para kazanmaya geliyor. Sergen Yalçın ile yükselişin suni olduğunu da görüyordum ben.”

“Galatasaray, Kadıköy'de kazanırsa, şampiyonluk için ciddi aday olacak. Beşiktaş bu şansı kaybetti. Beşiktaş'ın liderle aradaki puan farkı 7 puan. Bugün Beşiktaş, kazanmış olarak dönmüş olsaydı şansı vardı. Bundan sonrası ızdırap gibi gelecek. Kupa yok, Şampiyonlar Ligi ön elemesini oyuncular hedef olarak görmez." Değerlendirmelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal