Real Madrid Yeni Transferini Basına Tanıttı

İspanya devi Real Madrid, Brezilya’nın Flamengo ekibinden kadrosuna kattığı 18 yaşındaki Reinier’i, Santiago Bernabeu Stadı’nda medyaya tanıttı.

19.02.2020-11:32 - (Son Güncelleme: 19.02.2020-11:29) Real Madrid Yeni Transferini Basına Tanıttı

İspanya devi Real Madrid, Brezilya’nın Flamengo ekibinden kadrosuna kattığı 18 yaşındaki Reinier’i, Santiago Bernabeu Stadı’nda medyaya tanıttı.

İspanya'nın Real Madrid kulübü ile 6. Aylık sözleşme imzalayan Brezilyalı yıldız futbolcu Reinier Jesus Carvalho, çocukluk rüyasının gerçekleştiğini, kulüp tarihinin bir parçası olmak istediğini ifade etti.

Hayatının en sevinçli gününü yaşadığını söyleyen Brezilyalı oyuncu, "Real Madrid'in benimle ilgilendiğini öğrendiğim zaman tarifi olmayan, büyük bir mutluluk yaşadım. Real Madrid dev bir kulüp ve her zaman benim idolüm oldu. Bu forma için her şeyimi vereceğim. Çocukluk rüyamı gerçekleştirdim. Bu kulübün tarihinin bir parçası olmak istiyorum." İfadelerinde bulundu.

Real Madrid'de olmanın "tarif edilemeyecek bir duygu" olduğunu söyleyen Reinier, geçmişte eflatun-beyazlı forması terleten Brezilyalı Kaka'yı kendisine örnek aldığını aktardı.

Öte yandan Reinier'in, ilk aşamada Real Madrid'in B takımı olan ve 3. ligde oynayan Castilla ekibine dahil olacağı, teknik direktör Zinedine Zidane'ın isteği doğrultusunda zaman zaman A takım ile de idmanlara çıkacağı belirtildi.
İspanyol medyası, Real Madrid'in Reinier'in transfer bedeli için Brezilya kulübüne 30 milyon avro ödediğini söyledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal