Radamel Falcao: 'Hayatım Boyunca Bu Galibiyeti Unutmayacağım'

Galatasaray'ın Kolombiyalı futbolcusu Radamel Falcao, Kadıköy'de kaydettiği golden ve yaşadığı sevinçten bahsetti.

26.02.2020-12:21 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-12:15) Radamel Falcao: 'Hayatım Boyunca Bu Galibiyeti Unutmayacağım'
Sezon başından beri sakatlık geçirmesi sebebiyle problem yaşayan Radamel Falcao, 1-0 galip gelinen Malatyaspor karşılaşmasının son 10 dakikasında oyuna dahil olmuş ve etkili performansıyla ilgi odağı olmuştu.

Kolombiyalı yıldız forvet oyuncusu Fenerbahçe derbisinde attığı penaltı golüyle karşılaşmada Galatasaray'a 2-1 üstünlüğü getirmişti. Fenerbahçe maçında yaşadığı atmosferi hayatı boyunca hatırlayacağını aktaran Falcao, şöyle konuştu:

"Buraya gelmeden önce Fenerbahçe maçlarının önemini biliyordum. Yaşadığınızda bunu daha iyi anlıyorsunuz. Kadıköy'de atmosferi, attığım penaltı golünü ve birçok kez başarılamayan 20 yıllık galibiyet hasretini sonlandırdığımız o anı hayatım boyunca unutamayacağım."

"Galatasaray forması giyiyorsanız, derbide Fenerbahçe'ye gol atmak çok önemli. Ben de bunu yaşadım ve çok mutluyum. Derbi zaferi beni daha da kamçıladı. Bundan sonra çok dikkat edeceğim. Artık sakatlık yaşamak istemiyorum. Her maçta gol atmak için sahada olacağım. Şampiyonluk istiyoruz ve ben bunun için terimin son damlasına kadar savaşmaya hazırım."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal