Quaresma'dan Fenerbahçe'ye Gönderme!

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma Fenerbahçe ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası rövanşı sonrası sosyal medya hesabından imalı bir paylaşım yaptı.

21.04.2018-10:00 - (Son Güncelleme: 21.04.2018-09:42) Quaresma'dan Fenerbahçe'ye Gönderme!

Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında oynadıkları olaylı Fenerbahçe derbisine atıfta bulunarak sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Vodafona Park’ta 2-2 eşitlikle sonuçlanan Beşiktaş-Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının rövanşında istenmeyen olaylar yaşanmıştı. Ülker Stadı’nda iki ekibi karşı karşıya getiren Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş mücadelesinin ilk devresinde Quaresma’nın korner kullanacağı esnada Fenerbahçeli taraftarların sahaya yabancı cisimler atması sebebiyle 2 kez hakem tarafından oyun durdurulmuştu. Maçın ikinci devresinde de benzer olaylara tanık olunmuş, 0-0 devam eden mücadelenin 57. dakikasında tribünlerden sahaya atılan yabancı cisimler, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in başına isabet etmiş ve karşılaşma tatil edilmişti.

Yaşanan bu olayların sonrasında Beşiktaş’ın tecrübeli oyuncusu Ricardo Quaresma sosyal medya hesabından imalı bir paylaşımda bulundu. 34 yaşındaki deneyimli futbolcu, Spor Toto Süper Lig’de 25 Şubat'ta oynanan ve Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği karşılaşmadan bir fotoğraf paylaştı. Ricardo Quaresma, Instagram hesabında Beşiktaş armasını öptüğü bir görseli kullandı.

İşte Ricardo Quaresma'nın yaptığı paylaşım...



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal