PSV Eindhoven Robben'e Resmi Teklifi Yaptı

Bayern Münih'le sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan Arjen Robben'e eski takımı PSV Eindhoven'ın talip olduğu ileri sürüldü.

19.06.2019-15:44 - (Son Güncelleme: 19.06.2019-15:39)

10 yıl boyunca formasını terlettiği Bayern Münih'ten geçen sezonun sonunda yolları ayıran ve bonservisi elinde olan Hollandalı sağ kanat oyuncusu Arjen Robben'in yeni takımı merak konusuydu. Yıldız futbolcuya yapılan transfer tekliflerinden birinin ise eski kulübü PSV Eindhoven'dan geldiği iddia edildi. Hollanda ekibinin teknik direktörü Mark van Bommel, konuya ilişkin Voetbalzone kanalına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

"Robben için çağrıdan daha fazlasını yaptık. Ancak konuyla ilgili kararı verecek olan kişi bizzat kendisi. Onu kadromuzda görmeyi çok istediğimizi kendisi de biliyor. Şimdi yapmamız gerekense kendisine zaman tanımak. Ona kesinlikle baskı yapmayacağım çünkü alacağı karar kendisi için çok önemli. Emekliye ayrılabilir ya da futbol kariyerine devam edebilir. Aynı şekilde bize de gelebilir başka takımlara da gidebilir. Zaten şu an masasında pek çok teklif var." 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal