Porto-Galatasaray Maçının Yayıncı Kuruluşu Açıklandı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın akşam oynanacak Porto-Galatasaray maçının yayıncı kuruluşu belli oldu. Kritik mücadele beIN Sports ekranlarından yayınlanacak.

02.10.2018-20:07 - (Son Güncelleme: 03.10.2018-09:45) Porto-Galatasaray Maçının Yayıncı Kuruluşu Açıklandı!

Porto-Galatasaray maçının yayıncısı beIN Sports oldu. Kanal, paylaştığı açıklamayla Devler Ligi heyecanının bu haftada beIN Sports'ta olacağını açıkladı.

Konuyla alakalı beIN Sports şu açıklamayı yaptı:

"FC Porto ile temsilcimiz Galatasaray arasında yarın gece saat 22.00'de yapılacak mücadele dahil olmak üzere, devler liginin ikinci haftasındaki 16 maç, beIN SPORTS ekranlarında olacak. Sporun Yıldızı paketi olan Digiturk üyeleri, UEFA Şampiyonlar Ligindeki ikinci hafta maçları ile beraber sarı kırmızılı takımımızın heyecan dolu Porto karşılaşmasını ilave bir ücret vermeden seyredebilecek.

SPORUN YILDIZI PAKETİNE ÜYE OLANLAR İZLEYEBİLECEK

UEFA Şampiyonlar Liginde bugün yapılacak 8 mücadele ile başlayacak ikinci hafta heyecanı, sarı kırmızılı temsilcimizin Çarşamba akşamı saat 22.00'de Portekiz takımı Porto ile yapacağı maç ve aynı gece yapılacak diğer 7 maçla beraber sürecek. Maçları, Sporun Yıldızı paketi olan Digiturk üyeleri seyredebilecekler. Sporun Yıldızı paketi olmayan Digiturk üyeleri ise Sporun Yıldızı paketine üye olarak veya izle öde sistemi ile karşılaşmaları izleyebilecek."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal