Pogba'dan Mourinho Eleştirisi

Paul Pogba, eski teknik direktörleri Jose Mourinho'nun taktiklerinin Manchester United'ı başarısızlığa sürüklediğini söyledi.

14.01.2019-18:13 - (Son Güncelleme: 14.01.2019-18:00) Pogba'dan Mourinho Eleştirisi

İngiltere Premier Ligi'nde ülkenin iki dev kulübü Manchester United ile Tottenham karşı karşıya geldi. Wembley'de oynana karşılaşmayı Manchester United 1-0 kazandı. 

Karşılaşma sonrasında maçta galibiyeti getiren golün asistini yapan Pogba kameraların karşısına geçti. Jose Mourinho'nun ayrılışının ardından eski formunu tekrar yakalayan Pogba, açıklamasında eski antronörleri Jose Mourinho'yu eleştirdi.

Ole Gunnnar Solskjaer'in gelişinin ardından sahada daha özgür bir role bürünen Pogba, Tottenham maçı sonrası ise eski menajeri Jose Mourinho'nun taktiklerini eleştirdi. Portekizlinin taktiklerini eski moda olarak nitelendiren Fransız yıldız, "Büyük yıldızlara karşı büyük maçlar oynamayı seviyorum. Bu bizim gelişimimizi gösterir. Bizim için de büyük bir sınavdı ve herkes iyi oynadı. Futbol oynamayı seviyorum. Geçmişte oynamaya çalıştığımız taktikler çok zordu. Daha çok hücum oynamayı seviyorum ve defans en iyi yaptığım şey değil. Menajerim bana ceza sahası içinde olmamı ve gol atmamı söyledi. En iyi örneğim Frank Lampard ki bu tarz koşuları yapan birisiydi. İstediğimiz ftubol buydu ve bunu yaptık. Sonunda da üç puanı kazandık" ifadelerini kullandı.

Manchester United, Jose Mourinho'nun takımdan ayrılmasının ardından oynadığı 6 maçı da kazanmayı başardı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal