Nwakaeme ve Flavio'dan Müjde

Gelecek hafta Fenerbahçe'ye konuk olacak Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme ve Flavio dev maçta forma giyebilecek. İkilinin dönüşü yüzleri güldürdü.

19.10.2020-16:32 - (Son Güncelleme: 19.10.2020-16:26) Nwakaeme ve Flavio'dan Müjde

Bağırsak enfeksiyonu geçiren Anthony Nwakaeme iyileşti, yıldız kanat oyuncusu dünkü antrenmanda yer aldı. Kart cezası nedeniyle takımını yalnız bırakan orta sahanın kilit isimlerinden Flavio da haftaya oynayabilecek. Nwakaeme’nin yokluğunda Bordo-Mavililer Başakşehir karşısında etkili olamamıştı.

PARMAK VE EKUBAN BEKLENİYOR

Koronavirüs testleri pozitif çıkan Abdulkadir Parmak ve Ekuban ise antrenmanlarda yer almıyor. Her iki futbolcu ev izolasyonunda bulunuyor. Durumlarının ise iyi olduğu aktarıldı. Nwakaeme ve Flavio’nun dönmesiyle beraber son maçta 11’de olan Safa Kınalı ile Kamil Ahmet Çörekçi’nin de kulübeye çekilmesi bekleniyor.

F.BAHÇE MAÇI FIRSAT OLABİLİR

Tek galibiyetini 3. haftada Yeni Malatya karşısında elde eden Bordo-Mavililer, önümüzdeki hafta Fenerbahçe’yi devirip çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Takımın önemli isimleri Pereira ve Uğurcan da, Fenerbahçe maçından 3 puan çıkması için arkadaşlarına konuşma yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal