Nuri Şahin Süper Lig'de! Yeni Takımı Hayırlı Olsun

Werder Bremen'den ayrılacak olan Nuri Şahin Başakşehir'le anlaşmaya vardı.

25.06.2020-14:08 - (Son Güncelleme: 25.06.2020-15:22) Nuri Şahin Süper Lig'de! Yeni Takımı Hayırlı Olsun

B.Dortmund alt yapısından yetiştikten sonra 2007 yılında Feyenoord’a kiralanan, ardından Real Madrid, Liverpool gibi devlerde forma giymesinin ardından 2012’de yeniden Bundesliga ekibine geri dönen Nuri Şahin geçtiğimiz yıl Werder Bremen’e transfer olmuştu.

NURİ ŞAHİN BAŞAKŞEHİR'LE ANLAŞTI

Werder Bremen’de kendisinden beklenen çıkışı yapamayan ve toplamda çıktığı 40 maçta sadece 1 gol atabilen Nuri Şahin’in sezon sonunda ‘Mızıkacılardan’ ayrılacağı belli olurken, milli futbolcunun Başakşehir’le masaya oturduğu belirtildi. Orta sahada Mahmut Tekdemir, İrfan Can Kahveci, Mehmet Topal, Aleksic gibi alternatifleri olmasına ragmen İrfan Can’ı Fenerbahçe’ye göndermeye hazırlanan Başakşehir’in Nuri Şahin’le bu boşluğu doldurması beklenirken, başarılı teknik adam Okan Buruk’un da Nuri transferine onay verdiği ifade edildi.

FENERBAHÇE'DE DEVREDE AMA BAŞAKŞEHİR DEVLER LİGİ'NE GİDİYOR

Önümüzdeki sezon büyük bir ihtimalle Şampiyonlar Ligi’ne gidecek olan Boz Baykuşların Nuri Şahin’in tekniğinden ve tecrübesinden yararlanacağı tahmin edilirken, 31 yaşındaki futbolcunun Türkiye’ye gelmeye son derece sıcak baktığı kaydedildi. Bonservisi elinde olan yıldızın Başakşehir’de Emre Belözoğlu etkisi yaratacağı düşünülürken, transferde Fenerbahçe’nin de nabız yokladığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal