Volkan Babacan’ın Yeni Adresi Belli Oldu!

Süper Lig ekibi Göztepe, Beto'nun ayrılma ihtimaline karşılık Başakşehir'de yedek kalan Volkan Babacan'ı transfer etmek istiyor.

25.06.2020-13:54 - (Son Güncelleme: 25.06.2020-13:39) Volkan Babacan’ın Yeni Adresi Belli Oldu!

Süper Lig kulüplerinden olan Göztepe, Portekizli kaleci Beto’nun takımdan gitme olasılığına karşı Medipol Başakşehir’de 11’e giremeyen Volkan Babacan’ı almayı planlıyor

Süper Lig'de cumartesi günü sahasında yapacağı Aytemiz Alanyaspor karşılamasının çalışmalarına devam eden Göztepe, bir taraftan da yeni sezonun iskeletini oluşturmak için hazırlıkların sürdürüyor.

Lig sonunda kontratı sona erecek file bekçisi Beto Pimparel'le henüz anlaşmaya varamayan ve Beşiktaş ile Galatasaray dahil birçok takımdan teklifler alan Portekizli kalecinin gitme olasılığına karşı alternatifler üreten sarı- kırmızılılar, Volkan Babacan'la iletişime geçti.

Daha önce Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un 31 yaşındaki Boşnak file bekçisi İbrahim Sehic ile konuşan yönetim, Medipol Başakşehir'de kadroya giremeyen Volkan'a yöneldi.

Sezon bitiminde Başakşehir'den gidip oynayabileceği bir kulübe transfer olmak isteyen deneyimli eldivenin Göztepe'nin önerisine olumlu baktığı açıklandı. Henüz Göztepe'ye pozitif yanıt vermeyen ve yönetimin indirim teklifine sıcak bakmayan Beto'nun ise eski kulübü Sporting Lizbon, Beşiktaş ve Galatasaray'la iletişim halinde olduğu öne sürüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal