Mustafa Cengiz'den Sert Açıklama: ''Galatasaray Kimseye Sallamaz!''

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Ali Koç ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar..

25.09.2019-17:05 - (Son Güncelleme: 25.09.2019-16:59)

Ali Koç, geçtiğimiz hafta düzenlenen bir sponsorluk toplantısında gündeme dair açıklamalar yapmış ve Galatasaray Teknik Direktörü'nü hedef almıştı. Koç, Terim'le ilgili bir soruya yanıt verirken, "Nasıl olur da bir kişinin hem futbolculuk hem teknik adamlık kariyerinde sicili bu kadar bozuk olabilir!" demişti.

GALATASARAY'DAN ALİ KOÇ'A CEVAP GELDİ

Mustafa Cengiz: "Sevk gerekçesinde edep bölümünün olmadığını gördüm. Bizim tepkimiz şu, camiaları suçlamamak gerek. Bunların fıtratında, bunların kültüründe var, bunlar hoş şeyler değil. Hiçbir camiayı suçlamamak gerek."

"GALATASARAY KİMSEYE SALLAMAZ.."

Cengiz: "Siz bir camiaya bunların fıtratında var derseniz aynı fıtrat size gelir. Aynı koridorda, aynı gemide mücadele ediyoruz. İlk ihlali kim yaptı, ilk sınırı kim geçti, ilk sözü kim söyledi. Ben bunu kastediyorum.Biz Galatasaray olarak durduk yere kimseye sallamayız. Onlar bize saldırırsa hakkımızla karşılığını veririz, bu yanıtı veririz."

"PFDK'YA NEDEN SEVKEDİLDİĞİMİ BİLMİYORUM.."

Cengiz: "Biz gerekli refleksi camiamıza yakışır şekilde veririz. Benim söylediğim bu. Orada bir kinaye yapılıyor. Orada bir ilk kanı kim attı derken gerçekten mi kan akıtılıyor? Benim merak ettiğim PFDK'ya neden sevk edildiğim. Sevk gerekçesinde edep olayını gördüm. Ben o edep sözünü tek bir kişiye değil herkese dedim. Camiaları suçlamamak gerekir."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal