Deniz Atalay, Fikret Orman'ın İstifasını Yorumladı!

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, Fikret Orman'ın istifası hakkında açıklamalarda bulundu.

25.09.2019-16:56 - (Son Güncelleme: 25.09.2019-16:52)

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay dün gelişen istifa haberiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Fikret Orman'ın istifa edeceğinden hiç kimsenin haberi olmadığını ve herkes için sürpriz bir gelişme olduğunu söyledi.

"HABERİMİZ YOKTU.."

Deniz Atalay: Fikret Orman'ın istifa edeceğinden yönetim kurulundaki hiçbir arkadaşımızın haberi yoktu.Beşiktaş taraftarının başkan ve ailesine gösterdiği tepkiler kabul edilebilir gibi değil.

"GÖREVE DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUZ"

Deniz Atalay: Fikret Orman, başkanlık sürecinde çıtayı çok yükseltti, Süleyman Seba'nın ardından en başarılı başkan oldu. Fikret Orman'ın göreve devam etmesi yönünde çok büyük bir baskı var. Bu sezon ligde herhangi bir sıkıntı yaşamayacağız, takım daha iyi olacak.

"HAKSIZ TEPKİLER OLUŞTU.."

Deniz Atalay: Beşiktaş camiasının büyüklerinin tepkiler karşısında Fikret Orman'ın yanında olması lazım. Beşiktaş'ın birçok yere borcu vardı ve onları telafi ederek bu noktaya geldik.Fikret Orman'a karşı haksız tepkiler oluştu, duyarlı Beşiktaş taraftarlarının karşı tepki göstermesini bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal