Mustafa Cengiz'den Derbi Açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray evinde Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etmeyi başardı. Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, derbi hakkında açıklamalarda bulundu.

06.05.2019-15:44 - (Son Güncelleme: 06.05.2019-15:39)

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynadıkları Beşiktaş derbisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ı mağlup edip liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz, '270 dakika. O sonlanmadan hiçbir şey demem. İnşallah hak ettiğimiz bir şampiyonluğa ulaşırız. Eleştirilmeyen hiçbir maç, tartışılmayan hiçbir sonuç olmaz, buna da inanıyorum' dedi.

'KENDİ LEHİMİZE AYRICALIK İSTEMEDİM'

Maçın hakemi Bülent Yıldırım hakkında da açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılıların patronu, 'Bizim hakemlerle ilgili geçmişte görüşlerimiz vardı. Bu görüşlerimizi dile getirdiğimizde buna 8 kulüple verilmiş yazılı bir tepki vardı. Bize tepkinin de yanlış olduğunu düşünüyoruz. Kendimiz için bir ayrıcalık istememiştik, öyle algılandı. Özür dilerim bir taç için konuşamam. Taçtan girersem ofsayttan çıkarım, ofsayttan girersem penaltıdan çıkarım.

Onu uzmanlar yargılıyor benim yargılayacak ne teknik bilgim ne de görevim var. Ben hiçbir zaman kendi lehimize bir ayrıcalık istemedim, kendi lehimize hata istemedim. Dün her iki takım için de hatalar olmuş olabilir, yanlışlar olabilir. Bunun tartışmasını zaten kamuoyu yapıyor. Biz de zaten yapıyoruz özel olarak kendimiz için bir şey istemek durumunda değiliz. Ben dostça kardeşçe camialar arasında gerginlik olmadan birbirine saygı duyarak bir lig diliyorum'' diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal