Mustafa Cengiz: 'Hakemlerden Cesaret İstiyorum...'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray kulübünün Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi'ne imzalayacağı törende açıklamalar yaptı.

20.02.2020-15:32 - (Son Güncelleme: 20.02.2020-15:29) Mustafa Cengiz: 'Hakemlerden Cesaret İstiyorum...'
İmza töreninde muhabirlerin sorularını cevaplayan Mustafa Cengiz'in açıklamaları şöyle:

"Biz UEFA'da olan görüşmelerimizde de Galatasaray'ın sadece bir futbol kulübü olmadığını ve cumhuriyetle birlikte büyüdüğünü, tüm spor faaliyetlerinde bulunduğunu anlattık"

"Üç büyük kulüp sadece Galatasaray FK, Fenerbahçe FK değiliz biz. Spor kulübüyüz. Aklınıza gelecek tüm dallarda her iki cinse eşit yaklaşıyoruz. Birleşmiş Milletler'in bizi seçmesinden dolayı rakiplerimize saygısızlık etmeden onur duyuyoruz"

"Geçmişte yapılan Kulüpler Birliği açıklamasını, 17 kulüp adına söylediler, ki 17 kulübün tamamı imzalanmadı. Bu yazının editörü, bugün hakemlerden şikayet eden arkadaşımız."

"Bunları yazan insan, söylemlerine dikkat etmeli. 'Hakemler de insandır' bu söyleme olduğu gibi katılıyorum ama bunu yazdıktan sonra hakemlere saldıramazsınız."

"HAKEMLERDEN CESARET İSTİYORUM"

"Türk hakemliğinin bu noktaya ulaşacağına inanıyorum. Alttan gelen çok kaliteli kadro var. Ben bunlara sadece cesaret tavsiye ediyorum. Gördüğünü çal. Ben hakemlerden cesaret istiyorum. Artık yıpranmış hakemlerle yürümeyelim, sahneyi genç hakemlere bırakalım dedik. Hata yapacaksa onlar yapsın, ama gördüğünü çalsın. Adil olsun, eyyamcılık yapmasın. Onun da bir yaşamı var, ailesi var, rızkı var. Biz onun genel kabul edilebilir olmasını istiyoruz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal