Muslera'dan Şampiyonlar Ligi Açıklaması!

TFF Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, UEFA'ya açıklamalarda bulundu.

14.10.2019-17:20 - (Son Güncelleme: 14.10.2019-17:17)

Galatasaray'ın başarılı kalecisi Muslera UEFA'ya açıklamalarda bulundu. Sarı kırmızılı ekipte çok mutlu olduğunu söyleyen Muslera şu ifadeleri kullandı.

"HER ŞEY KUSURSUZDU.."

"2011/12'de Galatasaray'a gelmiştim ve her şey kusursuz gitti. Ligi kazandık ve Şampiyonlar Ligi biletini aldık. Takımımla ilk Şampiyonlar Ligi sezonumdu. Daha önce Lazio ile Şampiyonlar Ligi tecrübem olmuştu ama Galatasaray'la Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk fırsatımı buldum."

"Burada sahaya çıkacaktım, Lazio'da ise kenarda kalmıştım. Old Trafford'daki ilk maçım harika geçti. Böyle büyük bir takıma karşı oynamak benim için bir rüyanın gerçek olmasıydı. Hatırladığım kadarıyla, şu an üsünden çok zaman geçti, benim için çok güzel bir akşam olmuştu. 1-0 kaybettik ama ben gayet iyi oynamış, Nani'nin penaltısını kurtarmıştım. Unutulmaz bir maçtı."

"GALATASARAY BENİM YUVAM GİBİ.."

"Benim için kulübüm yuva gibi. Sekiz yıldır buradayım ve dürüst olayım burada çok rahatım. Birçok farklı deneyim elde ettim, buraya çok alıştım ve hala tam olarak öğrenemediğim bir dile adapte oldum. Kişisel nedenlerden Türkçe öğrenemedim ama burada evimde gibi hissediyorum."

"İnsanlar da gerçekten müthiş. Lazio - Roma derbisi oynama şansını yakaladım ve buradaki büyük derbiyle kıyaslanamaz bile. Türkiye'deki insanlar için futbolun anlamı, oyunun kendisi, atmosferi, statlardaki atmosfer gerçekten büyük, gerçekten üzerinizde baskı hissediyorszunuz." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal