Muslera: "Kimseyle Kavga Etmedim"

Galatasaray'ın Tuzlaspor'u 4-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında olaylar yaşanırken Fernando Muslera olaylar hakkında açıklama yaptı.

18.12.2019-11:52 - (Son Güncelleme: 31.12.2019-15:36) Muslera: "Kimseyle Kavga Etmedim"

Galatasaray'ın Tuzlaspor'u 4-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında gergin anlar yaşanırken Muslera o anlar hakkında konuştu.

Fernando Muslera konuşmasında, "Bir önceki karşılaşmadan 2-0 avantajları vardı, olabildiğince saygı gösterdik. Maçtan önce konuştuk. Kaptanlar olarak sohbet ettik sorumluluk aldık, tur atladık. Yapmamız gerekeni yaptık ve tur atladığımız için mutluyuz" dedi.

Olayları konuşan Muslera, "Küçüklüğümden beri öğrendiğim şey saygıdır. Bizim altyapımızdan bir oyuncu saygısızlık yapmıştı. Ben de maçın ardından yetiştiği takıma saygı duymasını söyledim. Rakip hocaya bir şey demedim ben dedim ki, "Senin saygılı olman lazım, büyüdüğün camiaya saygılı olmalısın" dedim. Çünkü ben böyle öğrendim. Muslera kavga etti diyorlarsa görüntüyle göstersinler, öyle bir şey yok. Bizimle çalışan bayanlar var, bizim gibi saygılı olmalılar. Sosyal medyada abartabilirler ama en ufak video fotoğraf olmaz, kavga da etmedim benim karakterime de aykırı bu" sözlerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal