Murat Özen: 'Beşiktaş'tan Birçok Oyuncu Gitmeli'

Süper Lig'in 22. hafta maçlarında Başakşehir kendi sahasında Beşiktaş'ı 1-0'lık skorlar mağlup etti. Karşılaşmanın sonrasında Beşiktaş taraftarının sevdiği isimlerden bir tanesi olan Murat Özen maçı yorumladı.

15.02.2020-14:11 - (Son Güncelleme: 15.02.2020-14:11) Murat Özen: 'Beşiktaş'tan Birçok Oyuncu Gitmeli'
Murat Özen'in değerlendirmelerinde şu sözler yer alıyor:

"Ç.Rizespor ve Gaziantep FK galibiyetlerinin ardından Beşiktaş'ın Başakşehir, Trabzonspor ve Alanyaspor maçlarında alacağı sonuçlar, herkes tarafından merakla bekleniyordu."

"Başakşehir deplasmanında oyuna iyi başlayan Beşiktaş, gol üretme konusunda sıkıntı yaşamaya devam ediyor."

"Beşiktaş'ta bazı oyuncuların daha fazla sorumluluk alması gerekiyor. Geçtiğimiz hafta Gaziantep FK karşısında oyuna girdiğinde etkili bir performans ortaya koyan Boateng, Başakşehir karşılaşmasında istenilen düzeyde oynamadı. Atiba, belki de Beşiktaş'a geldiği günden bu yana ilk kez bu kadar kötü oynadı. Lens, oynadığı yeri yadırgadı ve çok pas hatası yaptı."

"Ligde geride kalan 12 haftada Beşiktaş yönetimi önümüzdeki sezonun kadrosuna hazırlık yapmaya başlamalı. Mevcut kadroda bulunan bir çok oyuncu ile görüşmeler yapıp önümüzdeki sezon için yollar ayrılmalı."

DURAN TOPLAR
"Her takımda duran topları kullanacak futbolcular genel olarak antrenmanlarda belirlenir ve maçlarda çok büyük bir aksilik olmazsa belirlenen kişiler duran topları kullanır."

"Beşiktaş'ın son dakikalarda yakaladığı duran topu Adem'in neden kullanmadığını merak ediyorum. Caner Erkin hayatı boyunca oradan kaç tane gol atmış? Artık saha içerisinde Adem'in olduğu her dakikada duran topları Adem kullanmalıdır."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal