Başarılı Golcü Adem Büyük'e Uyarı

Süper Lig’de 12. Haftadan itibaren sarı kart ceza sınırında olan Adem Büyük’e Fenerbahçe derbisi öncesinde teknik direktör Fatih Terim’den uyarı geldi.

15.02.2020-14:06 - (Son Güncelleme: 15.02.2020-14:04) Başarılı Golcü Adem Büyük'e Uyarı

Süper Lig’de 12. Haftadan itibaren sarı kart ceza sınırında olan Adem Büyük’e Fenerbahçe derbisi öncesinde teknik direktör Fatih Terim’den uyarı geldi.

Yıldız oyuncu Falcao ve Florin Andone'u göstermiş olduğu muhteşem performans ile unutturan Adem Büyük, Yeni Malatya maçında da ilk 11'de forma giyecek. Teknik Direktör Fatih Terim'in güvenini boşa çıkarmayan başarılı forvet, diğer iki santrforun sakatlıklarının iyileşmelerine rağmen kulübede oturtacak. Ligin ikinci devresindeki Konya deplasmanında 67'de oyuna dahil olan Adem fileleri sarsarak gol serisinin başlangıcına imza atmıştı. Adem daha sonra Süper Lig’de Kayseri'ye 1, Kasımpaşa'ya ise 2 gol kaydederek 3 karşılaşma 4 gole ulaştı.

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda yapılan Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında 2 gol kaydeden ve sahada basmadık yer bırakmayan Adem Büyük, hem teknik heyetin hem de taraftarların beğenisini kazanmıştı.

Öte yandan Süper Lig'de 12. haftadan bu yana sarı kart ceza sınırında olan başarılı golcüye Fenerbahçe derbisi öncesi teknik heyetten bir uyarı yapıldı. Çok formda olması sebebiyle Adem'i kaybetmek istemeyen Teknik direktör Fatih Terim ve kurmayları, yıldız golcüye eski takımına karşılaştıkları mücadelede kart görmemesi hakkında uyarıda bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal