Mourinho Gitti, Pogba Kendine Geldi!

Manchester United’ın Fransız yıldızı Paul Pogba, Portekizli menajer Jose Mourinho ile yolların ayrılmasının ardından adeta şaha kalktı.

31.12.2018-16:52 - (Son Güncelleme: 31.12.2018-16:47) Mourinho Gitti, Pogba Kendine Geldi!

Manchester United'ın yıldız orta saha oyuncusu Paul Pogba, Jose Mourinho’nun ardından çok daha farklı bir performans ortaya koyuyor. Bournemouth’la oynanan Premier Lig karşılaşmasında 2 gol, 1 asistle 3 puanın mimarı olan 25 yaşındaki yıldız, çıktığı son 3 karşılaşmada 4 gol kaydetti, 3 de asist yaptı.

Manchester United - Bournemouth karşılaşmasında Paul Pogba rüzgarı yaşandı. Etkili performansını 2 gol, 1 asistle taçlandıran Pogba, maçın oyuncusu olurken, son haftalardaki çıkışı da Mourinho’nun takımdan ayrılmasına bağlandı.

Takımın başına Ole Gunnar Solskjaer’in getirilmesiyle çıktığı 3 karşılaşmadan galip ayrılan İngiliz ekibinde yüzler yeniden gülmeye başladı.

Pogba, Mourinho’nun Adını Anmadı

Bournemouth karşılaşması sonrası açıklamalarda bulunan Pogba'nın Jose Mourinho'nun adını anmaması dikkat çekti.

Fransız yıldız, ''Eski teknik direktörümüzle de galip geldiğimiz maçlar oldu ancak farklı bir stilde oynuyorduk. Şimdi daha ofansif bir oyun sergiliyor ve daha fazla fırsat buluyoruz. Bizim oynamak istediğimiz taktik bu.” şeklinde konuştu.

Solskajer idaresinde 3 karşılaşmada 4 gol atan Pogba, 3 kez de arkadaşlarına gol sevinci yaşattı. Yıldız oyuncu, Jose Mourinho yönetiminde United formasıyla çıktığı 14 müsabakada 3 gol, 3 asistlik performans ortaya koymuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal