Mesut Özil'in Performansı Göz Doldurdu

Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in, normal süresi 5-5 sona eren ve Liverpool'un penaltı atışlarıyla tur atladığı kupa maçında ortaya koyduğu oyuna övgüler yağdı.

31.10.2019-11:43 - (Son Güncelleme: 31.10.2019-11:40)

İngiltere Lig Kupası son 16 turu maçında Arsenal formasıyla Liverpool'a karşı ilk 11'de çimlere çıkan Mesut Özil, performansıyla parmak ısırttı. 

Arsenal Teknik Direktörü Unai Emery'nin bu sezon ligde sadece bir kez ilk 11'de şans verdiği Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in normal süresi 5-5 sona eren ve Liverpool'un penaltı atışlarıyla tur atladığı kupa maçında ortaya koyduğu mücadele eleştirmenlerden tam not aldı.

Mesut Özil'in "Premier Lig'de oynamak için hak talep ettiğini" yazan The Independent gazetesi, yıldız futbolcunun sakin oyun tarzının bazen "çaba harcamamak" şeklinde yanlış yorumlansa da Anfield Road Stadı'ndaki karşılaşmaya genç bir takımla çıkan Arsenal'ın buna ihtiyacının olduğunu bildirdi.

"TAKIMA SUNACAK ÇOK ŞEYİ VAR"

Yazıda Mesut Özil'in yalnızca Ashley Maitland-Niles'in golüne pas vermediği, iki gol atan Gabriel Martinelli'nin faydalandığı atakları da tetiklediği ifade edildi.

Gazete, 65. dakikada 20 yaşındaki Fransız yıldız Matteo Guendouzi'ye yerine bırakan Özil'in takıma sunacak hala çok şeyinin olduğunu gösterdiğini dile getirdi. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal