Messi: En İyisi Değilim Sadece Başka Bir Oyuncuyum

Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Messi, kendisi için özel bir sayı çıkaran Paper dergisi’ne çok özel açıklamalarda bulundu.

05.06.2018-10:09 - (Son Güncelleme: 05.06.2018-10:06) Messi: En İyisi Değilim Sadece Başka Bir Oyuncuyum

Yeni sakal stilinden ötürü keçi lakabı takılan Lionel Messi, dergi çekimi için gerçek bir keçiyle kamera karşısına geçti.

Dergi, Barcelona’nın yıldız oyuncusu Lionel Messi için G.O.A.T "The Greatest of All Time (Tüm zamanların en iyisi) tabirini kullanırken; yıldız futbolcu mütevazı bir açıklamada bulundu: "En iyisi değilim ben yalnızca başka bir oyuncuyum"

Arjantin Milli Takımı Dünya Kupası hazırlıklarını sürdürürken; Lionel Messi de Paper dergisine özel bir röportaj verdi. Messi için "tüm zamanların en iyisi" ifadesinin kullanıldığı yazıda Arjantinli yıldız kendisi hakkında mütevazı cümleler kullandı. Messi, "Kendimi en iyisi olarak düşünmüyorum. Ben yalnızca başka bir oyuncuyum. Sahada, maç başladığında hepimiz aynıyız" dedi.

Dünya Kupası'na iyi hazırlanmanın önemine vurgu yapan Messi, "Elemelerde son ana kadar mücadele ettik ve kendimizi hazırlayacak zaman bulamadık" şeklinde konuştu.

Ülkesinin Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası’ndaki şansını da yorumlayan Messi, "Almanya, Fransa, Brezilya ya da İspanya gibi kupayı kazanma hedefindeki takımlarla aynı seviyede olmalı ve kendimizi daha da geliştirmeliyiz. İyi bir futbolcu grubuna sahibiz ve Arjantin her dönem kupayı kazanma adaylarından biri olmuştur. Her zaman kazanmak istiyoruz ve yavaş yavaş fakat güçlü bir biçimde gitmeye çalışacağız" değerlendirmesinde bulundu.



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal