Mehmet Özdilek 'VAR' Hakkında Açıklamalarda bulundu!

Yukatel Denizlispor Teknik direktörü Mehmet Özdilek, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

06.02.2020-14:53 - (Son Güncelleme: 06.02.2020-14:50) Mehmet Özdilek 'VAR' Hakkında Açıklamalarda bulundu!

Yukatel Denizlispor Teknik direktörü Mehmet Özdilek, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Özdilek, son oynanan Göztepe maçındaki performansdan mutlu olduğunu ifade etti.

İşte o açıklamalar:

Göztepe maçındaki coşkudan ve oyundan son derece memnunum. Her puanın çok önemli olduğu bir lig oynuyoruz. Her maç ciddiyet istiyor. Hafta sonu İttifak Holding Konyaspor'a karşı zor bir maç oynayacağız. Kazanarak yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz. İçerideki puan kayıplarımızı deplasmanda puan ya da puanlar alarak telafi etmek istiyoruz.

Lopes ve Onazi'nin sakatlıkları ciddi. Dönmeleri 3-4 haftayı bulacak. Aissati'nin iyi bir form yakalamışken cezalı duruma düşmesi bizi sıkıntıya soktu. Amacımız Konyaspor'dan puan ya da puanlar almak. Kazanmak için saha içerisinde ne gerekiyorsa yapacağız. Son haftalarda oyunsal anlamda kendimizi ileriye taşıdığımızı söyleyebilirim. Bunu skorla bileştirebilirsek hepimiz mutlu oyacağız”dedi.

Lehimize veya aleyhimize fark etmez, sistemin önemli olduğunu düşünüyorum. Genel hatlarıyla bakıldığında futbol adına çok doğru olduğunu düşünüyorum. Bu bir geçiş süreci, sistemin ikinci senesi. Bir sonraki sene daha farklı, daha akıcı bir sistem olacaktır. İnsanlar, oyuncular da yönetenler de adapte olmaya başladı. Geçiş sürecinde ufak tefek sancılar olacaktır. Genel hatlarıyla başarılı buluyorum"ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal