Mehmet Ekici Alkışı Hak Etti

Kırklareli deplasmanındaki Fenerbahçe'yi değerlendiren spor yazarı Serkan Akcan, Mehmet Ekici'den övgü dolu sözlerle bahsetti.

06.02.2020-14:45 - (Son Güncelleme: 06.02.2020-14:40) Mehmet Ekici Alkışı Hak Etti
Ünlü spor yazarı Serkan Akcan'ın Kırklarelispor Fenerbahçe maçı için şöyle yazdı:

"Türkiye Kupası’nın ruhuna, amacına en uygun maçlardan biriydi. Kırklareli halkı, yağmura, fırtınaya rağmen maçı bir bayram tadında yaşamayı seçtiği andan itibaren iklim değişti. Trakya’nın soğuğu Akdeniz’e döndü, hava buz olsa da yürekler ısındı. Yıllar sonra ‘Bir gün şehre Fenerbahçe geldi, iklim değişti Akdeniz oldu’ diye başlayan yüzlerce hikayenin başlangıç noktası oldu."

Ekici alkışı hak etti

"Yağmur zemini ağırlaştırdı, rüzgar futbolu zorlaştırdı. Buna rağmen iki takımın mücadelesi alkışı fazlasıyla hak etti. Fenerbahçe, oyunundan hiç ödün vermedi. Topu aldı, pas yaptı, net bir skorla 3-0 kazandı. Mevlüt maçın adamıydı, İsla zemine rağmen sağ koridorda harika bir performans gösterdi. Uzun süre sahalardan uzak olan Mehmet Ekici’nin futbolu ve formu alkışı fazlasıyla hak etti."

Rüzgara panenka!

Başlama düdüğüyle birlikte Fenerbahçe topa sahip oldu ama Kırklareli’nin de hakkını vermek gerek. Ayakta kalıp topu iyi sıkıştırdı. Fenerbahçe kapanan savunmaya karşı pozisyon bulmakta zorlanırken penaltı kazandı. Deniz Türüç’ün rüzgara karşı panenka penaltısı kullanması doğrusu şaşırtıcıydı. Top rüzgarda savrulup auta gitti. Sonra sahneye Mevlüt çıktı.

Kontrolü ele aldı

"Fenerbahçe’ye geldiği günden beri en iyi performansını gösteren Mevlüt golleriyle maçın rengini değiştirdi. Mehmet Ekici’nin ağır zemine rağmen pas kalitesini koruması, Zajc’ın dikine kaleye gitme isteğiyle birleşince ikinci yarıda Fenerbahçe kontrolü tamamen eline aldı. Son olarak; Türkiye Kupası’yla ilgili bir reklam filmi çekilecekse Kırklareli’nde fırtınaya rağmen stada girmek için sırada bekleyen, tribünde şemsiyeleriyle maçı izleyen taraftarlar mutlaka kullanılmalı. İçinde fazlasıyla sinematografik öge barındıran harika bir Türkiye Kupası eşleşmesi izledik."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal