Mehmet Büyükekşi: 'Daha Maaş İndirimini Konuşmadık'

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükeşki, futbolcuların ücretlerinde indirim yapılıp yapılmayacağı konusu için konuştu.

01.04.2020-10:32 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-10:27) Mehmet Büyükekşi: 'Daha Maaş İndirimini Konuşmadık'
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükeşki, oyuncuların sağlık durumundan, Mayıs ayında sona erecek mukavelelere kadar bir çok konu hakkında açıklamalar yaptı.

"FUTBOLCULARIMIZIN SAĞLIĞI İYİ, BİREYSEL OLARAK ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR"

Gaziantep ekibinde oyuncuların evlerinde çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Başkan, "Oyuncularımız şu anda ede ve 'evde kal' kampanyasına uyuyorlar. Antrenmanlarını evde münferit olarak gerçekleştiriyorlar. Evleri müsait olmayan oyuncularımıza ise saat 09.00 ile 17.00 arasında tesislerimizi açtık ve yine münferit olarak antrenmanlarını gerçekleştiriyorlar. Bizim için şu anda en önemli konu futbolcularımızın sağlık durumu. Sağlık durumlarında da şu an herhangi bir sıkıntı da yok. Hepsi gayet iyi durumda" ifadelerini kullandı. 

"FUTBOLCU SÖZLEŞMELERİ UEFA KARARINA GÖRE ŞEKİLLENECEK"

Mayıs ayında sona erecek olan oyuncuların mukaveleleri hakkında konuşan Büyükekşi, "Mayıs ayında sona erecek futbolcu sözleşmeleriyle ilgili olarak şunun altını çizmek gerekiyor; bu durum tek başına Gaziantep Futbol Kulübü'nün bir sorumluluğu değil. Hem Avrupa'da, hem de Türkiye'de oynayan ve sözleşmeleri Mayıs ayında bitecek oyuncular hakkında karar alınacak. Bu karar da UEFA'nın alacağı kararla aynı olacak. Bizim tahminimiz ligler ne zamana kadar oynanacaksa sözleşmeler de o tarihe kadar uzatılacak" dedi.

"OYUNCULARIMIZLA MAAŞ İNDİRİMİ KONUSUNU KONUŞMADIK"

Coronavirüs sebebiyle ligler ertelendikten sonra Avrupa'da kulüplerin futbolcu maaşlarında indirime gitmesini ve kendilerinin bu durumu daha konuşmadığını belirten Başkan Mehmet Büyükekşi şu sözleri söyledi:

"Biz oyuncularımızla şu anda maaş indirimi ile ilgili bir konuyu konuşmadık. Bunun konuşmasını da yapmıyoruz"
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal