'Malatyaspor Maçı Sanki Şampiyonluk Maçı'

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, Süper Lig'in 33. haftasında evinde ağırlayacakları BtcTurk Yeni Malatyaspor ile yapacakları karşılaşmayı kazanacaklarına inandığını aktardı.

18.07.2020-15:35 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-15:32) 'Malatyaspor Maçı Sanki Şampiyonluk Maçı'

Kartal, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde verdiği demeçte, yarın evinde aynı puana sahip iki kulübün ligde kalma mücadelesinde çok zor bir karşılaşmaya çıkacağını aktardı.

Teknik adam Ünal Karaman'ın hafta başında görevi bıraktığını ve yerine yeni teknik adamın geldiğini söyleyen Kartal, Çaykur Rizespor olarak hiçbir huzursuzluk, sorun ve problemlerin olmadığını, ligde kalma mücadelesinde son iki hafta üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini duyurdu.

'MALATYASPOR MAÇI SANKİ ŞAMPİYONLUK MAÇI'

BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasının çok kritik öneme sahip olduğuna dikkat çeken Kartal, şu ifadeleri kullandı:

'Malatyaspor maçı sanki şampiyonluk maçı. Bu maçı alacağımıza inanıyorum. Futbolculardaki motivasyon çok iyi. Çocukların hepsinin yüzü gülüyor. Karamsarlık yok. Hocamız ve yeni gelen bir ekip var. Bu ekibin de başarılı olacağına inanıyoruz.'

Kartal, herkesin kader maçlarında elini taşın altına koyduğunu vurgulayarak, 'Bir heyecan var. Bu heyecan çerçevesinde Malatyaspor maçını alıp yolumuza daha emin adımlarla devam edeceğimize inanıyorum. Hiç sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum.' şeklinde konuştu.

Teknik patron İsmail Kartal'ın bırakması ve yerine Ünal Karaman'ın başa getirilmesinin yanlış olduğunu gördüklerini kaydeden Kartal, açıklamasını şu şekilde devam etti:

'Sezon başı ve devre arası eksiklikler oldu. Sezonu sağlıklı şekilde tamamladıktan sonra değerlendirmesini yapacağız. Transferlerde tam belirleyici olamadık. Eksiklikler oldu. Geçmişi şimdi eleştirmenin bir anlamı yok. Ben İsmail hocanın (İsmail Kartal) bizimle devam etmesi halinde bundan çok daha iyi olacağından emindim. İsmail hoca gitmeseydi bizim 36-37 puanımız vardı. Biz İsmail hoca ile anlaşıyorduk, son zamanlarda hiçbir problemimiz yoktu. İsmail hoca ile iyi götürüyorduk ama olmadı, sonrasında böyle bir sıkıntı yaşadık, atlattık. Şimdi artık geriye doğru bakmayacağız, önümüzdeki Malatyaspor maçına kenetleniyoruz.'

'TARAFTARLA İÇ İÇEYİZ'

Kartal, yaptıkları yanlışları bildiklerini söyleyerek, şunları aktardı:

'Taraftarla iç içeyiz. Herkes bu takımın başarısını istiyor. Taraftarlar, bazı hocalara yüzeysel bakıyor. Taraftarın da yönetime tabi olması lazım. Taraftar 'istifa' diye bağıracaksa yönetime bağırması lazım, hocaya bağırmaması lazım. Hocayı eleştirmemesi lazım. Eleştirilecek olan yönetimdir. Hocayı biz alıyoruz. Eleştirecekse bizi eleştirecekler. Ben de samimi dille söylüyorum, ekip ve yönetimimle hiçbir yanlışı bilerek yapmam. Ufak tefek hatalarımız elbette oluyor. Bir iş yapıyorsanız hatalarımız olacaktır. Ekibime güveniyorum, bir sorun yok. Taraftarımız da bize güvensin.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal