Maç Sonucu: Trabzonspor: 2 - Sivasspor: 1

Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor sahasında Sivasspor'u konuk etti.

16.02.2020-15:44 - (Son Güncelleme: 16.02.2020-17:59) Maç Sonucu: Trabzonspor: 2 - Sivasspor: 1

Süper Lig’de nefesleri kesen maçta Trabzonspor, Sivasspor'u Alexander Sörloth'un ve Caner Osmanpaşa'nın da kendi kalesine attığı golle 2-1 mağlup ederek liderliğe yükseldi. Sivasspor'un tek golü Yatabare'den geldi.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

1' Maç başladı

4'GOL Alexander Sørloth

4'Asist Papa Alioune N'Diaye

7'TRABZONSPOR'DAN TEHLİKE! Nwakaeme'nin ara pasıyla ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Novak'ın şutu savunmaya çarpıp kornere gitti.

13'Karşılaşma kaldığı yerden yeniden başladı.

20'Sivasspor'da Uğur'un sol kanattan yaptığı ortasını savunmada Da Costa karşıladı.

24'Caner de şimdi ayağa kalktı ve oyun kaldığı yerden yeniden başladı.

34'TRABZONSPOR'DAN TEHLİKE! Guilherme'nin kullandığı serbest vuruşta yaptığı ortasına ceza sahasında iyi yükselen Da Costa'nın kafa vuruşunu kaleci Samassa kornere çeldi.

43'Sosa'nın ceza sahasına yolladığı harika uzun pası kontrol eden Sörloth'un içeri çevirdiği topa ters bir vuruş yapan Caner Osmanpaşa kendi ağlarını havalandırdı.

49'TRABZONSPOR'DAN BİR TEHLİKE DAHA! Yine Pereira'nın sağ kanattan yaptığı ortasına Sörloth istediği gibi vuramadı, tehlikeyi Appindangoye uzaklaştırdı.

61'SİVASSPOR'DAN TEHLİKE! Fernando'nun kafa pasıyla ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Hakan Arslan'ın gelişine vuruşu üstten dışarı gitti.

66'SİVASSPOR'DAN TEHLİKE! Claudemir'in ceza sahası dışından çektiği sert ve etkili şutu, kaleci Uğurcan aynı güzellikte çıkardı.

78'TRABZONSPOR'DAN POZİSYON! Ceza sahasında topu bir anda önünde bulan Sörloth'un vuruşunu kaleci Samassa çelmeyi başardı.

84'Trabzonspor'da Doğan Erdoğan, Mert Hakan'a yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

87'Sosa'nın kullandığı köşe vuruşunu ön direkte Goiano uzaklaştırdı.

87'TRABZONSPOR GOLE YAKLAŞTI! Sosa'nın doğrudan kaleyi düşündüğü topu kaleci Samassa parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

90'maç bitti

TRABZONSPOR - SİVASSPOR İLK 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hosseini, Campi, Novak, Obi Mikel, Sosa, Ndiaye, Guilherme, Nwakaeme, Sörloth

Sivasspor: Samassa, Marcelo, Appindangoye, Caner, Uğur, Fatih, Hakan, Mert Hakan, Fernando, Ziya, Yatabare.

BİLETLER TÜKENDİ

Trabzonsporlu futbolcular, Sivas’ı ezberlemeye çalışırken, Bordo-Mavili taraftarlar da Akyazı’yı doldurmaya hazırlanıyor. Bu sezon neredeyse hiçbir maçta takımlarını yalnız bırakmayan Trabzonsporlu futbolseverler bugün oynanacak liderlik karşılaşmasına da büyük ilgi gösteriyor. Zorlu mücadelede en az 35 bin Bordo-Mavili taraftarın, tribünden takımına destek vereceği öğrenildi.

YÖNETİM İLGİDEN MEMNUN

12. adam görevi için hazır olan Bordo-Mavili futbolseverler kritik sınavda coşkulu bir atmosfer oluşturmayı planlıyor. 90 dakika boyunca takımlarına itici güç olmayı amaçlayan Trabzonlular, Yiğidolar’ı da baskı altına almayı hedefliyor. Yönetim de taraftarın bu ilgisinden oldukça memnun. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları desteğin yanı sıra satılan biletleri mali yönden iyi bir gelir kaynağı olarak görüyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal