Trabzonspor Evinde Sivasspor'u Konuk Ediyor! İşte İlk 11'ler

Hüseyin Çimşir yönetimindeki Trabzonspor, Rıza Çalımbay'la bu sezon harikalar yaratan Sivasspor'u konuk edecek.

16.02.2020-15:39 - (Son Güncelleme: 16.02.2020-15:34) Trabzonspor Evinde Sivasspor'u Konuk Ediyor! İşte İlk 11'ler

Süper Lig'de 22. haftanın en önemli maçı Trabzon'da oynanacak. Hüseyin Çimşir yönetimindeki Trabzonspor, Rıza Çalımbay'la bu sezon harikalar yaratan Sivasspor'u konuk edecek. Nefesleri kesecek 90 dakika liderlik yarışını yakından ilgilendiriyor.

Ligde bir maç eksiğiyle 41 puanı bulunan bordo-mavililer, Demir Grup Sivasspor’u mağlup etmesi halinde, dün Beşiktaş galibiyetiyle puanını 43’e yükselterek ilk sıraya yükselen Medipol Başakşehir’den liderliği devralacak. Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu tarafından cezası 1 maça indirilen Norveçli golcü Alexander Sörloth ise takımdaki yerini alabilecek.

TRABZONSPOR - SİVASSPOR İLK 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hosseini, Campi, Novak, Obi Mikel, Sosa, Ndiaye, Guilherme, Nwakaeme, Sörloth

Sivasspor: Samassa, Marcelo, Appindangoye, Caner, Uğur, Fatih, Hakan, Mert Hakan, Fernando, Ziya, Yatabare.

BİLETLER TÜKENDİ

Trabzonsporlu futbolcular, Sivas’ı ezberlemeye çalışırken, Bordo-Mavili taraftarlar da Akyazı’yı doldurmaya hazırlanıyor. Bu sezon neredeyse hiçbir maçta takımlarını yalnız bırakmayan Trabzonsporlu futbolseverler bugün oynanacak liderlik karşılaşmasına da büyük ilgi gösteriyor. Zorlu mücadelede en az 35 bin Bordo-Mavili taraftarın, tribünden takımına destek vereceği öğrenildi.

YÖNETİM İLGİDEN MEMNUN

12. adam görevi için hazır olan Bordo-Mavili futbolseverler kritik sınavda coşkulu bir atmosfer oluşturmayı planlıyor. 90 dakika boyunca takımlarına itici güç olmayı amaçlayan Trabzonlular, Yiğidolar’ı da baskı altına almayı hedefliyor. Yönetim de taraftarın bu ilgisinden oldukça memnun. Başkan Ahmet Ağaoğlu ve kurmayları desteğin yanı sıra satılan biletleri mali yönden iyi bir gelir kaynağı olarak görüyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal