MAÇ SONUCU: Beşiktaş 0-1 Wolverhampton

Beşiktaş, Premier League temsilcisi konuğu Wolverhampton'a 90+3'te yediği golle 1-0 mağlup oldu.

03.10.2019-19:41 - (Son Güncelleme: 03.10.2019-21:51)

 

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda Wolverhampton'ı konuk etti. Lige ve Avrupa'ya istediği gibi başlayamayan Abdullah Avcı'nın öğrencileri Beşiktaş Park'ta rakibine oranla daha iyi bir oyun ortaya koymasına rağmen pozisyon üretmedeki zorlukları aşamayınca ve son dakikalarda Wolverhampton'da Boly'nin golüne engel olamadı ve sahadan 1-0'lık yenilgi ile ayrılmak zorunda kaldı. Siyah Beyazlılar'ın grupta henüz puanı bulunmuyor.

Beşiktaş, Wolverhampton'ı UEFA Avrupa Ligi K Grubu ikinci maçında sahasında ağırladı. lovan Bratislava'ya ilk maçında mağlup olan ve aynı zamanda Süper Lig'de kötü günler geçiren Siyah-Beyazlılar mücadeleye galibiyet parolası ile çıktı.

Beşiktaş maça oldukça şanssız bir başlangıç yaptı. Burak Yılmaz, N'Koudou, Diaby ve maç içerisinde sakatlanan Güven Yalçın karşılaşmada boy gösteremeyen isimler oldu ve Abdullah Avcı'nın planları tamamen alt üst oldu.

Buna rağmen rakibine oranla daha oyuna hükmeden bir görüntü sergileyen Beşiktaş, hücumda pozisyon üretmekte zorluk çekince aradığı golü bir türlü bulamadı.

90+3'te de rakibinin golüne engel olmayaınca Kartal sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

 

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal